H Angelina Jolie στην πιο προκλητική και σέξι φωτογράφισή της 20 χρόνια πριν (φωτό)

Γωγώ Φούντα
H Angelina Jolie στην πιο προκλητική και σέξι φωτογράφισή της 20 χρόνια πριν (φωτό)

Μία αδημοσίευτη αλλά συγκλονιστική φωτογράφιση της μεγάλης star

Δεν είναι μόνο μία από τις μεγαλύτερες stars του κόσμου αυτή τη στιγμή, και ένα άτομο με τεράστια παγκόσμια επιρροή, αλλά και μία γυναίκα, η οποία οτιδήποτε κι αν κάνει, καταφέρνει πάντα να τραβάει την προσοχή και τα βλέμματα όλων πάνω της, ακόμα κι αν απλά περπατάει, ντυμένη στα μαύρα με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο!

Οπότε, όπως είναι φυσικό, δε θα μπορούσε μία φωτογράφιση της 20χρονης Angelina, η οποία για αδιευκρίνιστους λόγους δεν δημοσιεύτηκε ποτέ, ή τουλάχιστον όχι ολοκληρωμένη, να μην τραβήξει την προσοχή και να γίνει πρώτο θέμα!

Το μακρινό 1995 λοιπόν, η ανερχόμενη τότε ηθοποιός, ποζάρει σέξι και αισθησιακή, ντυμένη στα μαύρα, με dark μακιγιάζ και έντονα χείλη, το δυνατό της σημείο άλλωστε, με το προκλητικό της βλέμμα, να αποδεικνύει ότι η γυναίκα αυτή, σίγουρα δεν θα πάει... χαμένη!

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τρόπο που κινούνταν και πόζαρε. Ήξερα ότι είναι ξεχωριστή από την πρώτη στιγμή που την είδα» λέει ο φωτογράφος Marcel Indik. «Η γλώσσα του σώματός της και οι εκφράσεις του προσώπου της ήταν κάτι το μοναδικό. Ήταν ατρόμητη, αστεία, χωρίς κανένα απολύτως τουπέ και έδειχνε ξεκάθαρα ότι είχε έρθει για να βγάλει απίστευτες και συγκλονιστικές φωτογραφίες».

20 σχεδόν χρόνια μετά, αποδεικνύεται ότι ο Indik είχε απόλυτο δίκιο! Δείτε τις φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη:

Ο μεγάλος φόβος της Kim Kardashian για την κόρη της

Ξεπρόβαλε και η κοιλίτσα της Scarlett Johannson. Δείτε το νέο look στα μαλλιά της