Επίτηδες το κάνει! Η Jennifer Lawrence σε ακόμη ένα στραβοπάτημα

Επίτηδες το κάνει! Η Jennifer Lawrence σε ακόμη ένα στραβοπάτημα

Να κατηγορήσουμε τα δεκάποντα;

Jennifer Lawrence. Το αγαπημένο κορίτσι των Αμερικανών, μία εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός, που τραβάει τα βλέμματα πάνω της σαν μαγνήτης όχι μόνο για την γήινη ομορφιά της, αλλά και για τα εντυπωσιακά στραβοπατήματά της! Δύο συνεχόμενες χρονιές έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της στα βραβεία Όσκαρ, κάνοντας πρωτοσέλιδα σε όλα τα περιοδικά του κόσμου.

Η ατυχία ή η απροσεξία της είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτη της δημόσιας persona της και η χτεσινή της εμφάνιση επιβεβαίωσε ότι για εκείνη τα σκαλιά και τα τακούνια είναι επικίνδυνος συνδυασμός.

Η 23χρονη πρωταγωνίστρια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας X-Men: Days Of Future Past στη Νέα Υόρκη και ανεβαίνοντας τα σκαλιά του κινηματόγραφου έχασε την ισορροπία της...για ακόμη μια φορά! Το πέσιμο αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή με την παρέμβαση των αντρών ασφαλείας του χώρου.

Τη στιγμή του παρ' ολίγον πεσίματος, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που φημίζεται για την εκφραστικότητά της, πήρε εκφράσεις φόβου και τρόμου και πρέπει να την απολαύσετε στο φωτογραφικό gallery.


Διαβάστε ακόμη:

Ο Eminem έφαγε βασιλική... χυλόπιτα! Μα, τί έχουν να χωρίσουν αυτοί οι δύο;