Μάθαμε πώς «έριξε» ο George Clooney την Amal: Τον είχαμε για πιο ευφάνταστο!

Μάθαμε πώς «έριξε» ο George Clooney την Amal: Τον είχαμε για πιο ευφάνταστο!

Να και η πρώτη φωτογραφία με το μονόπετρο. Δείτε πόσα έδωσε ο George

Τελικά δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία, ο George Clooney πήρε την απόφαση να παντρευτεί και όσες δεν το πιστεύετε ορίστε οι αποδείξεις. Ο George Clooney και η Amal Alamuddin δείπνισαν με φίλους τους και οι φωτογράφοι κατέγραψαν τα πειστήρια.

Το χέρι της Amal Alamuddin κοσμεί ένα διαμάντι 7 καρατίων δεμένο με λευκόχρυσο ενώ η αξία του κοστολογείτε περίπου στα 450.000 λίρες. Οι δυο τους πάντως όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες έλαμπαν υπό το φως των κεριών και ήταν πολύ χαρούμενοι.

daxt

Για να γίνουν όμως ζευγάρι τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα αφού στην αρχή ο George Clooney έφαγε "πόρτα". Σύμφωνα με τα όσα λέγονται για τη σχέση τους ο ηθοποιός αναγκάστηκε να στείλει δεκάδες μηνύματα στα οποία όμως εκείνη δεν απάντησε ποτέ. Μέχρι που της έστειλε ένα αστείο mail "ο πιο καυτός άνδρας στον κόσμο πρέπει να γνωρίσει την πιο καυτή δικηγόρο στο κόσμο που μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα".

Ακόμα και σε αυτό το mail, το οποίο όπως λέγεται εκείνη το βρήκε έξυπνο, τον έκανε να περιμένει κάποιες μέρες μέχρι να του απαντήσει.

Αλήθεια σε εσάς θα έπιανε ένα τέτοιο μήνυμα; Εγώ πάντως από τον George Clooney θα περίμενα κάτι παραπάνω από sms και mail. Αλλά περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.