Πανικός στα αμερικανικά δίκτυα: Η Solange Knowles δέρνει τον Jay Z μπροστά στην Beyonce

Πανικός στα αμερικανικά δίκτυα: Η Solange Knowles δέρνει τον Jay Z μπροστά στην Beyonce

Δείτε το video κάμερας ασφαλείας, που δείχνει τη σωματική επίθεση του διάσημου ράπερ από την κουνιάδα του!

Δεν θα το πιστεύαμε αν δεν το βλέπαμε με τα ίδια μας τα μάτια. To video που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες το αμερικανικό site, TMZ κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό εμάς, τους θαυμαστές της Beyonce, τους σκληροπυρηνικούς φαν του ράπερ και σύσσωμη την αμερικανική γνώμη.

Στο εν λόγω video διακρίνεται η αδελφή της Beyonce, Solange Knowles να επιτίθεται σωματικά στον κουνιάδο της, Jay Z. Την επίθεση κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και η Solagne φαίνεται καθαρά να χτυπάει και να κλωτσάει με δύναμη τον διάσημο ράπερ και κουνιάδο της.

Σύμφωνα με το αμερικανικό site:
"Στο video o Jay Z, η Beyonce και η Solange μπαίνουν μαζί στο ασανσέρ και μόλις κλείσει η πόρτα η Solagne χάνει τον έλεγχο, και αρχίζει να φωνάζει λίγο πριν του επιτεθεί. Ένας μεγαλόσωμος άντρας –που φαίνεται να είναι σωματοφύλακας- προσπαθεί να συγκρατήσει την Solange, αλλά εκείνη καταφέρνει να τον χτυπήσει με μένος τουλάχιστον τρεις φορές. Σε κάποιο σημείο η Solange φαίνεται να τον κλωτσάει και εκείνος καταφέρνει να της πιάσει το πόδι. Σε κανένα σημείο του video ο Jay Z δεν επιχειρεί να ανταποδώσει τα χτυπήματα. H Βeyonce καθ' όλη τη διάρκεια του περιστατικού στέκεται ανάμεσά στους δύο χωρίς να εμπλακεί σωματικά στη διένεξη".

Το περιστατικό συνέβη σε after party του φετινού Met Gala, στο ασανσέρ του club, Βoom, boom, room και η φωτογραφία που βλέπετε, τραβήχτηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση και κατά την έξοδό τους.

Οι paparazzi, που τους περίμεναν, ανέφεραν πως δεν κατάλαβαν να είχε συμβεί κάτι περίεργο, αλλά τους έκανε εντύπωση που η Beyonce επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της αδελφής της και όχι στη λιμουζίνα του Jay Z.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο από τους εκπροσώπους των stars και φυσικά ακόμα και τα media αναρωτιούνται για τον λόγο της επίθεσης. H Solange πριν ένα χρόνο είχε ακυρώσει την περιοδεία της για να αντιμετωπίσει τον εθισμό της σε ουσίες. Είναι πάντως θέμα χρόνου να διαρρεύσουν πληροφορίες... Stay tuned.

Διαβάστε ακόμη:

Kim Kardashian: Αν φόρεσε αυτό το φόρεμα στο πάρτι πριν το γάμο... φανταστείτε το νυφικό!