Σπαζοκεφαλιά: 10 celebrity εμφανίσεις με μαγιό που... δεν θα καταλάβουμε ποτέ

Γωγώ Φούντα
Σπαζοκεφαλιά: 10 celebrity εμφανίσεις με μαγιό που... δεν θα καταλάβουμε ποτέ

Αν πάντως εσείς βγάλετε άκρη, παρακαλούμε να μας διαφωτίσετε

Εντάξει καλοκαίρι έρχεται και όπως κάθε χρόνο, εκτός του ότι ξεκινάμε δίαιτα, κούνια που μας κούναγε, ξεκοκαλίζουμε περιοδικά και γυναικεία sites προκειμένου να δούμε τα μαγιό των stars ώστε να παίρνουμε ιδέες και κυρίως... κουράγιο!

Γιατί κουράγιο; Γιατί εκεί που έχουμε συνηθίσει τις stars, σέξι και αψεγάδιαστες, με τα δίμετρα πόδια, κι ας είναι κάποιες 1 μέτρο και κάτι πόντους, και τα τέλεια οπίσθια, βλέποντάς τις με μαγιό, χωρίς photoshop και όλα αυτά τα λάδια και τις ειδικές κρέμες που βάζουν πάνω τους, προκειμένου να δείχνουν κορμιά, αντιλαμβανόμαστε, ότι όχι μόνο δεν είναι τέλειες, αλλά κάποιες είναι και πολύ χειρότερες από εμάς! Οι περισσότερες βασικά...

Σήμερα λοιπόν, λέμε να μην ασχοληθούμε με κορμιά, αλλά με μαγιό, και πιο συγκεκριμένα με τα χειρότερα, πιο κακοφτιαγμένα και πιο... αψυχολόγητα μαγιό που έχουν φορέσει μερικές από αυτές! Ξέρουμε ότι ίσως σας απογοητεύσουμε, και ότι ίσως κάποια από αυτά τα σχέδια όντως να σας αρέσουν. Ωστόσο, δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του! Αν πάντως μας ρωτάτε, θα σας συμβουλεύαμε να μην εμφανιστείτε στην παραλία με κάποιο από αυτά που θα δείτε στη gallery, γιατί θα συγκεντρώσετε όλα τα βλέμματα, και δεν θα είναι θαυμασμού!

Δείτε, και τα συμπεράσματα δικά σας!

Διαβάστε ακόμη:

Τί θα γίνει στη showbiz αν η γενειάδα της Κονσίτα γίνει μόδα;

Η Demi Moore επιτέλους πάχυνε: Δείτε το νέο της look