Κεφάλαιο ξυλοδαρμός Jay Z: Μάθαμε τον πραγματικό λόγο που τις «έφαγε» από τη Solange

Γωγώ Φούντα
Κεφάλαιο ξυλοδαρμός Jay Z: Μάθαμε τον πραγματικό λόγο που τις «έφαγε» από τη Solange

Ας βάλουμε ένα τέλος στην ενδοοικογενειακή βία

Όπως καταλαβαίνετε, το θέμα των ημερών, και αναφερόμαστε στην παγκόσμια showbiz και όχι στην Ελλάδα που είναι αφοσιωμένη στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, είναι ο ξυλοδαρμός του Jay Z από την αδερφή της Beyonce, Solange! Οι εικόνες με την έξαλλη Solange να χτυπάει με κάθε πιθανό τρόπο το γαμπρό της μέσα στο... περιβόητο πια ασανσέρ, κάνουν το γύρο του κόσμου, και όπως είναι φυσικό, η παγκόσμια κοινή γνώμη σπαζοκεφαλιάζει, προκειμένου να καταλάβει τι στο καλό είχαν να χωρίσουν οι 2 τους, ώστε να φτάσουν σε τέτοιο σημείο!

Τα λαγωνικά ωστόσο, των ξένων ΜΜΕ έκαναν για ακόμη μία φορά το θαύμα τους, και έπειτα από εντατική έρευνα κατέληξαν σε κάποια συμπεράσματα! Αν περιμένατε η Solange να τη βγάλει καθαρή, μάλλον θα σας απογοητεύσουμε, διότι στην προκειμένη ο Jay Z πλήρωσε απλά τα νεύρα και την κακή της ψυχολογία.

Καθώς λοιπόν οι 3 stars κατέβαιναν με το ασανσέρ, ο Jay Z ανακοίνωσε ότι θα παραβρεθεί στο πάρτι της Rihanna, χωρίς την καλή του Beyonce και φυσικά την αδερφή της! Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μιας και εκτός του ότι η Solange ήθελε να δώσει το... κάψει, όταν ο Jay Z πληροφορήθηκε ότι λίγο πριν κάποιοι φίλοι της κουνιαδούλας του χρησιμοποίησαν το όνομά του προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος ζητώντας της να μην επαναληφθεί αυτό, εκείνη βγήκε από τα ρούχα της, με αποτέλεσμα όλες αυτές τις... άψογες κινήσεις καράτε τις οποίες απολαύσαμε!

Δεν είναι εκείνοι βέβαια οι οποίοι υποστηρίζουν, ότι η Solange δεν έχει γενικότερα καλή σχέση με τον Jay Z μιας και εκείνος, παρόλο που της έχει υποσχεθεί ότι θα την βοηθήσει με τη... βαλτωμένη της καριέρα, δεν το έχει κάνει ακόμη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αμέτρητα κόμπλεξ κατωτερότητας, που πηγάζουν από την παράφορη ζήλεια για την επιτυχία της αδερφής της, αλλά και από την... έλλειψη ταλέντου! Όλα αυτά, αν συνδυαστούν και με τις... διάφορες καταχρήσεις που κάνει, το βλέμμα της την ώρα που βγαίνουν από το ασανσέρ τα λέει όλα, συνθέτουν ένα άτομο κάπως πιο ιδιαίτερο, ευάλωτο και σίγουρα με ακραία συμπεριφορά!

Τώρα ποιος από τους 2 έχει δίκιο, δεν ξέρουμε, αλλά ποτέ μας δεν πρόκειται να καταλάβουμε την μανία των συγγενών των stars να τους φτάσουν και να το ξεπεράσουν! Και τελοσπάντων, πόσες σταρούμπες να αντέξει ένα σόι;

Διαβάστε ακόμη:

Θα τη ζηλέψετε: Δείτε την καλοκαιρινή φωτογραφία που ανέβασε η Demy

Ποιο κορίτσι είναι αυτό; Αυτή είναι η πρώτη φορά που φωτογραφήθηκε τόσο σέξι!