Mα 2 μήνες μετά; Η νέα αγαπημένη του Chris Martin είναι star, κούκλα και... πιτσιρίκα

Γωγώ Φούντα
Mα 2 μήνες μετά; Η νέα αγαπημένη του Chris Martin είναι star, κούκλα και... πιτσιρίκα

Ας αρχίσουν να πέφτουν τα στοιχήματα

Και πάνω που λέγαμε ότι η υστερική Gwyneth Paltrow τον έφαγε τον Chris Martin με τη γκρίνια της, μέχρι που κάποια στιγμή αγανάκτησε κι αυτός ο χριστιανός, όσο περνάει ο καιρός, αντιλαμβανόμαστε ότι θα πρέπει να ζητήσουμε μία συγνώμη από τη διάσημη ηθοποιό, διότι το φταίξιμο δεν ήταν αποκλειστικά δικό της, όπως είχε εννοηθεί τον πρώτο καιρό!

O Chris λοιπόν, 2 μήνες μετά την αιφνίδια ανακοίνωση, εθεάθη σε μπαρ, με έντονα ερωτική διάθεση, με το νέο του αμόρε, όπως υποστηρίζουν πολλοί, που δεν είναι άλλη από την... Alexa Chung! Το θέμα στην προκειμένη, δεν είναι οι 2 τους βγήκαν για ποτό, αλλά το ότι έβγαιναν αρκετά συχνά και μάλιστα όσο ο Chris ήταν παντρεμένος!

Οι αυτόπτες μάρτυρες πάντως, που είδαν το ζεύγος να πίνουν ποτό σε μπαρ της Νέας Υόρκης, είπαν ότι φαίνονταν πολύ χαρούμενοι ενώ έδειχναν να έχουν τεράστια οικειότητα μεταξύ τους. Κάτι το οποίο είχαν πει και για προηγούμενες εμφανίσεις τους, όπως εκείνη στο φεστιβάλ του Glastonbury το προηγούμενο καλοκαίρι!

Άρα, 2 είναι τα συμπεράσματα: 'Η οι 2 τους είναι μόνο φίλοι, ή είναι ζευγάρι εδώ και... αρκετό καιρό! Άραγε η Gwyneth τι έχει να πει γι' αυτό;

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο κορίτσι είναι αυτό; Αυτή είναι η πρώτη φορά που φωτογραφήθηκε τόσο σέξι!

Θα τη ζηλέψετε: Δείτε την καλοκαιρινή φωτογραφία που ανέβασε η Demy