Η Angelina Jolie μιλάει πρώτη φορά για τις λεπτομέρειες του γάμου της

Γωγώ Φούντα
Η Angelina Jolie μιλάει πρώτη φορά για τις λεπτομέρειες του γάμου της

Τι θέμα θα έχει ο πιο πολυαναμενόμενος γάμος της showbiz;

Το ζεύγος Bradgelina έχει το μαγικό χάρισμα, οτιδήποτε κι αν κάνει να προκαλεί το ενδιαφέρον και φυσικά την αμέριστη προσοχή του κοινού! Οπότε, όταν η συζήτηση φτάνει στον πολυαναμενόμενο γάμο, τον οποίο μπορεί μεν να έχουν ανακοινώσει, αλλά η ημερομηνία παραμένει ακόμη ένα μυστήριο, δεν θα γινόταν να μην ενδιαφερθούμε ώστε να μάθουμε περισσότερα!

Η Angelina Jolie λοιπόν, στο πλαίσιο της περιοδείας του Maleficent, έδωσε μία συνέντευξη, και προς έκπληξη όλων, έκανε σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με την τελετή του γάμου της: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παντρευτούμε αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος βιασύνης. Θέλουμε να γίνει τη σωστή στιγμή και όταν εμείς και τα παιδιά μας νιώσουμε έτοιμοι. Παρόλα αυτά, συζητάμε αρκετά συχνά για την τελετή του γάμου και πάντα ζητάμε τη γνώμη των παιδιών. Γενικότερα τα έχουμε ρωτήσει πώς το φαντάζονται. Ουσιαστικά θα είναι οι διοργανωτές του γάμου μας. Λογικά το θέμα θα είναι κάτι από Disney ή paintball! Πάντως είναι όλα τους πολύ ξεχωριστές και ισχυρές προσωπικότητες οπότε θα έχει πολύ πλάκα. Το σκεφτόμαστε σαν μία μεγάλη γιορτή για την οικογένειά μας».

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι ο γάμος της Angelina και του Brad θα είχε θέμα τους ήρωες της Disney; Αν το κάνουν αυτό, θα τους αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο!

Διαβάστε ακόμη:

Η Ζέτα μετακόμισε στη Νάξο με την Ελισάβετ και πηγαινοέρχεται Αθήνα... με ελικόπτερο!

Όταν η ζωή είναι άδικη: Δείτε τη δίδυμη αδερφή της Gisele