Απίστευτη! Δείτε την J.Lo. στο χορευτικό που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι 44 ετών

Απίστευτη! Δείτε την J.Lo. στο χορευτικό που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι 44 ετών

Δείτε την εκπληκτική εμφάνισή της στο American Idol.

Έχουμε καταλάβει ότι στο Hollywood γίνονται τα πιο απίθανα πράγματα, αλλά ως γυναίκες, που είμαστε, αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι δίδυμα μωρά βγήκαν από αυτό το αψεγάδιαστο κορμί.

Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στο αμερικανικό talent show, American Idol σε διπλό ρόλο. Όχι μόνο την απολαύσαμε στη θέση του κριτή, αλλά και πάνω στην σκηνή για την ερμηνεία του νέου της single, "First Love".

H 44χρονη star είχε διάθεση να χορέψει και το έκανε, αφήνοντας τους θεατές άφωνους. Η J.Lo ανέβηκε στην σκηνή με ένα μπλε ιλεκτρίκ κορμάκι με κρόσια -που έκρυβαν επιμελώς τα διάσημα οπίσθιά της- και στα μέσα του τραγουδιού, ανέβασε ρυθμούς και τα έδωσε όλα για περίπου ένα λεπτό.

Στην εμφάνισή της, όπως επισήμαναν και τα διεθνή sites δεν υπήρχε ούτε ένα λάθος. Τα μαλλιά, το make up, η φωνή (ποντάρουμε πάντως ότι επρόκειτο για lip singing), αλλά και η παρουσία της αποδεικνύουν τους λόγους που η Lopez συνεχίζει να τρελαίνει το φανατικό της κοινό.

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να δώσουμε πολλά έυσημα στον σύντροφό της, τον 26χρονο Casper Smart, ο οποίος την ανανεώνει και φαίνεται!

Διαβάστε ακόμη:

Το αγαπημένο καλοκαιρινό ζευγάρι επέστρεψε: Δείτε τους πιο... σεξουαλικούς από ποτέ