Η ατάκα της Angelina που θα κάνει τη Gwyneth Paltrow να νιώσει πολύ άβολα

Γωγώ Φούντα
Η ατάκα της Angelina που θα κάνει τη Gwyneth Paltrow να νιώσει πολύ άβολα

Για να ξεκαθαρίσουμε, ο Brad Pitt δεν έχει καμία απολύτως σχέση

Δεν ξέρουμε αν συφωνείτε, αλλά όταν τεράστια ονόματα της showbiz ξεκατινιάζονται και σφάζουν ο ένας τον άλλο με το γάντι, είναι το καλύτερό μας! Γιατί στην προκειμένη, δεν έχουμε να κάνουμε με τον καυγά ανάμεσα στη Lindsay Lohan και τη Kesha, αλλά με μία, κεκαλυμμένη θα λέγαμε κόντρα, ανάμεσα στην Angelina Jolie και τη Gwyneth Paltrow!

H Αngelina λοιπόν, έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη στην οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το πώς είναι να είσαι διάσημη, πολυάσχολη και μητέρα: «Ας είμαστε ειλικρινείς: Υπάρχουν γυναίκες στον κόσμο, που αντιμετωπίζουν πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες από μένα! Υπάρχουν γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους και αναγκάζονται να κάνουν 2 και 3 δουλειές προκειμένου να τα βγάλουν πέρα! Έγω δεν έχω δικαίωμα να παραπονεθώ γιατί και βοήθεια έχω και την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσω στα παιδιά μου μία καλή ζωή! Νομίζω ότι όποια γυναίκα είναι σε αντίστοιχη κατάσταση με μένα και παραπονιέται για τέτοια πράγματα, θα πρέπει να το ξανασκεφτεί», είπε η διάσημη ηθοποιός.

Όλα αυτά φυσικά έρχονται ως απάντηση, όπως πολλοί υποστήριξαν, στα λεγόμενα της Gwyneth Paltrow λίγες μέρες πριν, όταν και εκείνη με τη σειρά της, είχε αναφερθεί στο πόσο δύσκολο είναι να είσαι star και μητέρα: «Είναι φοβερό να πρέπει να είμαι στο γραφείο από το πρωί, στη συνέχεια να τρέχω σε γυρίσματα τα οποία μπορεί να διαρκούν μέχρι και 14 ώρες την ημέρα, και μέσα σε όλα αυτά, να πρέπει να είμαι καλή μητέρα για τα 2 μου παιδιά. Είναι κουραστικό και εξαντλητικό», είχε πει η υστερική ηθοποιός!

Τώρα μεταξύ μας, και λίγα της είπε η Angelina! Πάντως η ίδια η Paltrow, λίγες μέρες μετά, βγήκε και κάπως συμμάζεψε τα λεγομενά της μιας και άκουσε το κράξιμο του αιώνα! Πάλι καλά...

Διαβάστε ακόμη:

Που πας με αυτή την κοιλιά μάνα μου; Ο Ashton Kutcher σήκωσε την μπλούζα του!

Απίστευτο: Δείτε πώς ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος 18 χρονών.