Kim Kardashian & Kanye West: O extravagant γάμος της χρονιάς! Φωτογραφίες από την τελετή

Kim Kardashian & Kanye West: O extravagant γάμος της χρονιάς! Φωτογραφίες από την τελετή

Κανένας λόγος για τσιγκουνιές

Τι έγινε όταν συναντήθηκε ο πλέον "φασιονίστας" ράπερ της μουσικής βιομηχανίας με τη διασημότερη socialite και fashion addict celebrity της Αμερικής; Ο γάμος της χρονιάς, που μονοπωλεί από χτες το βράδυ τα celebrity ειδησεογραφικά δίκτυα.

Kanye West και Kim Kardashian αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων (600 συγκεκριμένα στον αριθμό) σε ένα κάστρο της Φλωρεντίας του 16ου αιώνα. Και η τελετή ήταν ακριβώς αυτό που είχαμε φανταστεί και τίποτα λιγότερο. Ειδικοί γερανοί προετοίμαζαν μέρες πριν τον χώρο, όπου θα γινόταν η τελετή, δύο τοιχία από τριαντάφυλλα και πεόνιες στέκονταν ακριβώς μπροστά στο ζεύγος, διάσημοι καλεσμένοι, πανάκριβές τουαλέτες, πανάκριβα αυτοκίνητα και χιλιάδες λίτρα πανάκριβής σαμπάνια έρρεε στις δεξιώσεις πριν και μετά τον γάμο.

Οι πρώτες μακρινές φωτογραφίες από την τελετή διέρρευσαν έστω και αν δεν μπορέσαμε να δούμε την Κim με το πανάκριβο νυφικό που φόρεσε του οίκου Givenchy. Τον ίδιο οίκο μόδας επέλεξε και ο γαμπρός Kanye o οποίος όπως μάθαμε έβγαλε λόγο 8 λεπτών μετά τον γάμο στον οποίο είπε: "Έρχεται και η Kim Kardashian West με νέο φόρεμα".

Οι bridesmaids της νύφης ήταν οι τέσσερις αδελφές της Κim, Kourtney, Khloe, Kendall, Kylie ενώ η πιο ηχηρή απουσία ήταν του ζεύγους Jay - Z και Beyonce, οι οποίοι έκαναν μποικοτάζ στο μεγάλο γεγονός του ζευγαριού.

Η μαμά και manager, Kris Jenner μετά την τελετή δήλωσε στο E!Online: "Έκλαψα από ευτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενη που ο Kanye και η οικογένειά του έγιναν κομμάτι της δικής μας οικογένειας".

Aναμένουμε και άλλες φωτογραφίες μέσα στη μέρα. Stay tuned!

Διαβάστε ακόμη:

Tι είδαμε φέτος στις Κάννες; Μόνο τον Ryan Gosling... πιο γοητευτικό από ποτέ