Σπυροπούλου - Καινούργιου: Πώς έγιναν κολλητές φίλες;

Σπυροπούλου - Καινούργιου: Πώς έγιναν κολλητές φίλες;

Η άγνωστη φιλία των παρουσιαστριών

Είναι και οι δύο παρουσιάστριες του Alpha, είναι νέες, ωραίες, sexy και περιζήτητες. Τα δύο ξανθά κορίτσια της ψυχαγωγίας, σε πείσμα πολλών που θα τις ήθελαν αντίπαλες, στην πραγματικότητα είναι καλές φίλες.

Μπορεί ο φωτογραφικός φακός να τις εντόπισε πρόσφατα σε κοινή τους έξοδο τους στη Γλυφάδα, στην πραγματικότητα όμως τα δύο κορίτσια είναι φίλες εδώ και αρκετό καιρό.

Η σχέση τους ξεκίνησε πέρσι, όταν η Κατερίνα πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά». Οι δύο γυναίκες -που ήδη γνωρίζονταν- είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν αρκετά, να ανταλλάξουν απόψεις και να διαπιστώσουν ότι στην πραγματικότητα αυτά που τους ενώνουν, είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μπορούν να τους χωρίσουν.

Η Κωνσταντίνα εμφανίστηκε στην παρουσίαση των ρούχων που σχεδιάζει η Κατερίνα και μίλησε με τα πιο κολακευτικά λόγια για τα ρούχα της φίλης της.

Οι δύο παρουσιάστριες πολύ συχνά συναντιούνται στη Γλυφάδα για καφέ, έχουν κοινούς φίλους όπως ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Θέμης Γεωργαντάς και η μόδα είναι ένα από τα πολλά κοινά ενδιαφέρονται των δύο γυναικών.