Η ώρα η καλή έρχεται για τον Edward Norton

Η ώρα η καλή έρχεται για τον Edward Norton

Λίγο πριν τα επτά χρόνια φαγούρας ο Edward και η αγαπημένη του ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Έξι χρόνια μετράει η σχέση του 41χρονου Αμερικάνου ηθοποιού με την παραγωγό Shauna Robertson και εκεί που περιδιάβαιναν τα σοκάκια της Ινδίας σε ένα πρόσφατο ταξίδι τους αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να επισημοποιήσουν το δεσμό τους. Σύμφωνα με τη NY Post το ζευγάρι είναι πλέον αρραβωνιασμένο και σε λίγο θα ανακοινώσει την ημερομηνία του γάμου του. Η Courtney Love, που υπήρξε στο πλευρό του εκεί γύρω στα τέλη του 90 ως τότε αγαπημένη του, σχολίασε τα νέα λέγοντας: «Ουάου, καιρός ήταν. Είναι 41 ετών και είναι μαζί έξι χρόνια. Πρέπει να κάνει παιδιά. Αναρωτιέμαι τι δαχτυλίδι της πήρε. Εμένα μου είχε πάρει ρουμπίνι».

Η νυν αγαπημένη και προσφάτως αρραβωνιαστικιά του Edward είναι πολύ επιτυχημένη παραγωγός κυρίως σε κωμικές ταινίες, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τα πολύ δημοφιλή φιλμ «Knocked Up», «Superbad» και «Pineapple Express».

Όσο για τον μέλλοντα σύζυγό της θα τον δούμε, εν καιρώ, στη νέα ταινία του Wes Anderson με τίτλο «Moon Rise Kingdom» η παραγωγή της οποίας μόλις ανακοινώθηκε.