Τι πλαστική επέμβαση(που δεν ξέραμε καν ότι υπήρχε) έκανε η Kim Kardashian πριν το γάμο;

Γωγώ Φούντα
Τι πλαστική επέμβαση(που δεν ξέραμε καν ότι υπήρχε) έκανε η Kim Kardashian πριν το γάμο;

Διαβάστε και γελάστε με την ψυχή σας

H Κim Kardashian είναι σίγουρα από τα άτομα, από τα οποία τα περιμένουμε όλα! Κατά βάση αρνητικά και τρελά πράγματα, αλλά στον τομέα αυτό, μπορούμε να πούμε ότι η νιόπαντρη reality star είναι πρωτοπόρος και μοναδική! Ωστόσο, η αποκάλυψη που έγινε λίγο μετά τον περιβόητο γάμο της, μας αιφνιδίασε και μας άφησε με ένα μικρό μειδίαμα στα χείλη και ένα βλέμμα απορίας στα μάτια!

Όλοι φυσικά θυμόμαστε την Kim στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, που ήταν ολοστρόγγυλη, κάτι απολύτως φυσιολογικό, και φορούσε γόβες και πέδιλα με τακούνι στιλέτο, κάτι όχι και τόσο φυσιολογικό, ακόμη και για τις εξορμήσεις της στα μαγαζιά! Και σίγουρα θυμόμαστε το πόσο βασανίζονταν τα πόδια της, στην προσπάθειά τους να χωρέσουν στα άβολα ψηλοτάκουνα παπούτσια, με το δέρμα να ξεχειλίζει αριστερά και δεξιά!

Τότε, λέγαμε ότι όλο αυτό οφείλεται στο κλασικό πρήξιμο των άκρων λόγω εγκυμοσύνης, αλλά να που τελικά, η πρόσφατη αποκάλυψη μας διέψευσε πανηγυρικά!

Η Kim λοιπόν, λίγο πριν το γάμο της, και επειδή η τελειομανία είναι ένα από τα ελαττώματά της, είναι επίσης και αυθόρμητη, αποφάσισε να απομακρύνει το λίπος από τα δάχτυλα του ποδιού της με μία ειδική πλαστική επέμβαση που λέγεται toe lipo ή Loub job! Η επέμβαση αυτή, την οποία σας ορκιζόμαστε δεν είχαμε ξανακούσει, κάνει ακριβώς αυτό που φανταστήκατε: Σμιλεύει και αδυνατίζει τα... ποδοδάχτυλα ώστε να δείχνουν άψογα υπό την πίεση άβολων, πλην όμως, εντυπωσιακών παπουτσιών!

Περιμένουμε με ανυπονησία την επόμενη επέμβαση της Kim η οποία λογικά θα είναι στη... γλώσσα!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το κάστρο που θα γίνει ο γάμος του George Clooney στην Αγγλία (φωτογραφίες)

H γλυκιά Emma Watson μεγάλωσε και... καβάλησε το καλάμι! Δείτε τι έκανε