Αίμα, δάκρυα και δόντια: Ποιας star ο νταής σκυλάκος, τη δάγκωσε στα... οπίσθια;

Γωγώ Φούντα
Αίμα, δάκρυα και δόντια: Ποιας star ο νταής σκυλάκος, τη δάγκωσε στα... οπίσθια;

Και φυσικά το «αιματοβαμμένο» σκηνικό ανέβηκε Instagram

Ποιος είπε ότι οι αγαπημένοι μας τετράποδοι φίλοι, αναφερόμαστε φυσικά στα σκυλάκια, δεν έχουν τη δική τους προσωπικότητα, και δεν τα παίρνουν κάποιες φορές στο κρανίο, παρόλο που το μέγεθός τους δεν... ενδείκνυται και για πολλούς τσαμπουκάδες;

Ένας τέτοιος νταής κύριος είναι και ο Lamby, το κουτάβι της διάσημης ηθοποιού Lena Dunham, ο οποίος φαίνεται να έχει νεύρα σαν κανονικός άνθρωπος. Λίγο το στενό διαμέρισμα της ηθοποιού στο Brooklyn, λίγο τα άγχη της καθημερινότητας, πόσο να αντέξει ο γλυκός Lamby, αγανάκτησε και... δάγκωσε την αφεντικίνα του!

Το αστείο της υπόθεσης δε, είναι ότι τη δάγκωσε ακριβώς στο κέντρο των οπισθίων της, μπράβο σημάδι, και φυσικά η κολλητή της φίλη που ήταν παρούσα στο ατυχές συμβάν, έσπευσε να απαθανατίσει τον ματωμένο πισινό της Lena και να τον ανεβάσει στο Instagram! «To σκυλί μου με δάγκωσε στον κ*** και η φίλη μου Jemima Kirke απαθανάτισε τη στιγμή που θα θυμάμαι για μία ζωή», έγραψε με το χαρακτηριστικό της χιούμορ.

Βρε Lena μήπως το σκυλάκι σου έχει λίγα νεύρα; Μήπως κι εσύ το παραμελείς λιγάκι και δεν το βγάζεις τις βολτούλες του; Γιατί η πράξη αυτή δείχνει ότι το σκυλί σου είναι το λιγότερο αγανακτισμένο!

Διαβάστε ακόμη:

Τι πήγες και φόρεσες βρε Κατερίνα; Το αξεσουάρ της Στικούδη που θα σας... τρομάξει!

Το παράκανες! Ποια super star ξέχασε να φορέσει εσώρουχο;