«H Gwyneth Paltrow είναι αστεία»! Ποια... τα «χώνει» άσχημα στη διάσημη ηθοποιό;

Γωγώ Φούντα
«H Gwyneth Paltrow είναι αστεία»! Ποια... τα «χώνει» άσχημα στη διάσημη ηθοποιό;

Σταμάτα κι εσύ βρε κορίτσι μου να μιλάς να βρούμε την ησυχία μας

Η Gwyneth Paltrow τον τελευταίο καιρό έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα διότι έχει αφήσει για τα καλά την υποκριτική που είναι και το φόρτε της, και έχει αρχίσει να βγάζει λόγους και να λέει... βλακείες! Και τι γίνεται όταν ένας άνθρωπος που δεν είναι η δουλειά του να μιλάει συνέχεια, δε βάζει γλώσσα μέσα του; Μα φυσικά ακούει το κράξιμο της ζωής του!

Κάπως έτσι έγινε λοιπόν και με τον τελευταίο λόγο της, όταν σε μία στιγμή αγανάκτησης, παρομοίασε το διαδικτυακό bullying, από θαυμαστές και όχι μόνο, που δέχονται οι stars, με τις σφαίρες που δέχεται ο στρατιώτης στον πόλεμο!

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και φυσικά σκληρές και επικριτικές, με την πιο αξιοσημείωτη, αυτή της Cindy McCain, συζύγου του γερουσιαστή John McCain. Η κυρία McCain λοιπόν, της οποίας και οι 2 γιοι είναι στρατιώτες, έγραψε τα εξής: «Η Gwyneth Paltrow είναι αστεία! Είπε ότι η ζωή της είναι όπως οι σφαίρες που δέχεται ο στρατιώτης. Οι 2 γιοι μου είναι στρατώτες και νομίζω πως θα έπρεπε να της μιλήσουν λίγο», έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter.

Για να λέμε και την αλήθεια, δίκιο έχει. Και τελοσπάντων ας πει κάποιος στους stars να σταματήσουν να μιλάνε γιατί κάπως έχουν ξεφύγει!

Διαβάστε ακόμη:

Βόμβα: Απατά ο Casper Smart την Jennifer Lopez με τρανσέξουαλ μοντέλο; (φωτός)

Όοοοχι! Αγαπημένο χολιγουντιανό ζευγάρι χώρισε μετά από μόλις 2 χρόνια γάμου!