H οικογένεια Spears και πάλι προκαλεί! Τι έκανε αυτή τη φορά και ξεσήκωσε αντιδράσεις;

Γωγώ Φούντα
H οικογένεια Spears και πάλι προκαλεί! Τι έκανε αυτή τη φορά και ξεσήκωσε αντιδράσεις;

Mέχρι και ψυχολόγοι είπαν την άποψή τους

Κακά τα ψέματα: Είναι μερικές οικογένειες, οι οποίες ό, τι κι αν κάνουν, πάντα με τον τρόπο τους θα προκαλούν! Είναι επίσης οι ίδιες οικογένειες, οι οποίες είναι σχεδόν ακατάλληλες να μεγαλώσουν παιδιά, από τα οποία, αν αντιληφθούν ότι έχουν το παραμικρό ταλέντο, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν όσα περισσότερα μπορούν, με απώτερο στόχο φυσικά το κέρδος!

Μία τέτοια οικογένεια είναι και η οικογένεια Spears, η οποία αφού έβγαλε την Britney στον κόσμο της showbiz από τα 15, με την άσχημη κατάληξη που όλοι πια ξέρουμε, έχει βάλει σκοπό, να μην αφήσει ούτε τα... εγγόνια να έχουν μία φυσιολογική ζωή! Η Jamie Lynn Spears λοιπόν, η μικρότερη αδερφή της Britney, έχει προκαλέσει πανικό και αντιδράσεις, λόγω ενός video, το οποίο ανέβασε στο Instagram!

To video αυτό λοιπόν, δείχνει την 5χρονη κόρη της Jamie, Maddie Briann να χορεύει προκλητικά στους ρυθμούς του νέου hit της Iggy Azalea, Fancy. Όπως αντιλαμβάνεστε, το εν λόγω κομμάτι είναι ραπ, κάτι που σημαίνει ότι οι στίχοι του δεν είναι αυτό που λέμε... παιδαγωγικοί!

Η ίδια η 21χρονη μητέρα βέβαια, δεν παρέλειψε να γράψει από κάτω ότι είναι πολύ περήφανη για την κόρη της, ωστόσο την περηφάνεια της δεν συμμερίστηκε κανένας άλλος, καθώς την έκραξαν, όχι μόνο οι followers της, αλλά ακόμη και παιδοψυχολόγοι, οι οποίοι χαρακτήρισαν ανεπίτρεπτα τέτοια ακούσματα για ένα 5χρονο παιδί!

Τελικά το σκάνδαλο είναι στο DNA τους!

Διαβάστε ακόμη:

Όλα τα νεότερα για την υγεία του George Michael

H Κατερίνα Καινούργιου «λιώνει» στην αγκαλιά του συντρόφου της: Δείτε την τρυφερή photo