Charlize καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς: Τι είπε η star και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων;

Γωγώ Φούντα
Charlize καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς: Τι είπε η star και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων;

Μήπως να έκοβε τις δηλώσεις και να επικεντρωνόταν στις ταινίες;

Eιλικρινά δεν ξέρουμε τι έχουν πάθει οι stars του Hollywood και τον τελευταίο καιρό κάνουν την μία κουλή δήλωση μετά την άλλη, αλλά τους προτείνουμε να συνέλθουν αμέσως γιατί στο τέλος αντί για την αγάπη του κοινού θα αντιμετωπίσουν την οργή του και δικαιολογημένα!

Μετά τις δηλώσεις της Gwyneth Paltrow και τον παραλληλισμό της διασημότητας με πόλεμο, ακόμη μία διάσημη κυρία άνοιξε το στοματάκι της και είπε... βλακείες! Η Charlize Theron λοιπόν, η οποία βρίσκεται στις ΗΠΑ για να προωθήσει τη νέα της ταινία A Million Ways To Die In The West ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το αν έχει πατήσει ποτέ το όνομά της στο google: «Δεν το κάνω αυτό, το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου. Όταν αρχίζεις να ζεις σε έναν τέτοιο κόσμο, και κάνεις παρόμοια πράγματα, νομίζω ότι θα αισθάνεσαι κάπως σαν βιασμένος», είπε και όπως αντιλαμβάνεστε τα λόγια αυτά ήταν μόνο η αρχή!

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες με απλό κόσμο να αφήνει εξοργισμένα σχόλια στο Twitter αποκαλώντας τη Charlize ηλίθια, αδαή και υποκρίτρια! Εμείς έχουμε μία απορία την οποία εξέφρασε και κάποιος μεταξύ των υπολοίπων σχολίων: Αφού η διασημότητα είναι τόσο σκληρή, γιατί όλες αυτές οι λαμπερές κυρίες δεν αποσύρονται;

Διαβάστε ακόμη:

Ποια superstar κατηγορείται ότι αγοράζει... followers στο Twitter;

Το δίλημμα της Aniston για το γάμο της: Οι δυο γυναίκες που της κάνουν τη ζωή δύσκολη