Η Angelina Jolie το επιβεβαιώνει: Θα υποδυθεί την Κλεοπάτρα

Η Angelina Jolie το επιβεβαιώνει: Θα υποδυθεί την Κλεοπάτρα

Το remake της διάσημης παραγωγής του 1963, ίσως είναι το κύκνειο άσμα της απόλυτης χολιγουντιανής σταρ, μπροστά από τις κάμερες

Μιλώντας στο BBC Radio 5, η Angelina Jolie επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να υποδυθεί την Κλεοπάτρα, στο remake της κλασικής ταινίας με πρωταγωνιστές τους Elizabeth Taylor και Richard Burton.

Η 38χρονη πρωταγωνίστρια του Maleficent παραδέχτηκε ότι συζητάει τις λεπτομέρειες της παραγωγής που αναμένεται να είναι εντυπωσιακή. «Ακόμα το δουλεύουμε. Υπήρξαν πολλές διαφορετικές ιδέες και συζητήσεις σχετικά. Το σενάριο έγραψε ο Eric Roth, που είναι καλός φίλος και υπέροχος συγγραφέας», είπε και υπονόησε ότι αυτός, ίσως είναι ο τελευταίος της ρόλος. «(Η Κλεοπάτρα) είναι περίπλοκη (σαν χαρακτήρας), είναι περίπλοκο να το κάνουμε σωστά. Πιστεύω ότι πλησιάζουμε. Είμαστε κοντά. Φαντάζομαι ότι η προετοιμασία θα είναι μεγάλη. Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που θέλεις να δώσεις τα πάντα για την υλοποίησή τους και, μετά, να δώσεις ένα τέλος. Έτσι κλείνεις τον κύκλο- με εντυπωσιακό τρόπο. Τι άλλο να κάνεις μετά από αυτό;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη φορά που η Jolie υπονόησε ότι μπορεί να αποσυρθεί από την υποκριτική, ήταν τον περασμένο μήνα σε μία press conference για το Maleficent. «Είχα μία υπέροχη καριέρα και είμαι πολύ χαρούμενη που είχα όλες αυτές τις ευκαιρίες να πω τις ιστορίες μου και να δουλέψω για όσο καιρό δούλεψα». Οι δε φήμες για το remake της Κλεοπάτρας ακούγονται εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με αυτές, το σενάριο θα είναι βασισμένο στην βιογραφία της Αιγύπτιας πριγκίπισσας, Cleopatra: A Life, και τα επικρατέστερα ονόματα για την σκηνοθεσία της παραγωγής είναι αυτά των James Cameron, Ang Lee και David Fincher.

Διαβάστε ακόμα:
Η Angelina Jolie παραδέχεται ότι είναι πιο κοντά στο υιοθετημένο παιδί της
Τα επικίνδυνα αξεσουάρ της Angelina Jolie