Δυσάρεστα νέα: Η Χριστίνα Λαμπίρη φεύγει, η Μελέτη έρχεται!

Δυσάρεστα νέα: Η Χριστίνα Λαμπίρη φεύγει, η Μελέτη έρχεται!

Όλο το παρασκήνιο μιας τηλεοπτικής μετακίνησης.

Όποιος πει ότι ξέρει ποιες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό τηλεοπτικό πεδίο ή τι θα συμβεί με βεβαιότητα την επόμενη σεζόν θα πει ψέματα. Σε ένα τέτοιο ρευστό χώρο, όπως είναι αυτός της τηλεόρασης, τίποτε δεν είναι σίγουρο. Συμφωνίες ακυρώνονται την τελευταία στιγμή, συμμαχίες διαλύονται και πρεμιέρες αναβάλλονται.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν –ότι τίποτε δεν ισχύει στην τηλεόραση αν δεν το δεις με τα μάτια σου- τα νέα για την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη δεν είναι ευχάριστα.

Μετά τη φετινή σεζόν, που αποδείχτηκε σκοτσέζικο ντους για τη παρουσιάστρια (μια και οι αποφάσεις για το αν θα συνεχίσει ή θα κοπεί άλλαζαν μέσα σε ένα απόγευμα) ο ΣΚΑΪ αποφάσισε ότι η Χριστίνα δεν θα συνεχίσει την εκπομπή της στο κανάλι και ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η ίδια θα αξιοποιηθεί από κάποια άλλη θέση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τη θέση της ενδέχεται να καλύψει η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έχει ήδη κάνει ένα καθοριστικό ραντεβού με τους ανθρώπους του καναλιού και περιμένει ν ατελειώσει η σεζόν της με το star για να το ανακοινώσει και επίσημα. Για κάποιους, αυτό το σενάριο είναι σχεδόν σίγουρο, αλλά όπως είπαμε και παραπάνω ας το δούμε πρώτα για να το πιστέψουμε.