Καημένε Bruce: Μετά τη Scout Willis, τώρα και η Tallulah τον... κερνάει φαρμάκι

Γωγώ Φούντα
Καημένε Bruce: Μετά τη Scout Willis, τώρα και η Tallulah τον... κερνάει φαρμάκι

Kαλέ θα τον ξεκάνετε τον άνθρωπο

Δεν έχουν περάσει πάνω από 2 εβδομάδες, όταν η μεσαία κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis, Scout, αποφάσισε να βολτάρει στους δρόμους της Νέας Υόρκης με το στήθος έξω, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για την κίνηση του Instagram να απαγορεύσει τις... topless φωτογραφίες (σκάνδαλο) και ακόμη ένα χτύπημα της μοίρας για το δύσμοιρο Bruce έρχεται, αυτή τη φορά από την τρίτη της παρέας.

Η Tallulah Willis λοιπόν, την οποία είχαμε για κάπως πιο ντροπαλή και διακριτική παρουσία, αποφάσισε να αποτελειώσει το διάσημο μπαμπά της, η μαμά της είναι στην κοσμάρα της, και όσα εγκεφαλικά γλίτωσε με τη Scout, να τα πάθει τώρα!

Έβαψε λοιπόν τα μαλλάκια της πράσινα, του γρασιδιού, ούτε καν λαχανί, έβαλε ένα πουκάμισο με αβυσσαλέο ντεκολτέ, και έσκασε μύτη σε Fashion Show στο Los Angeles! Για να είμαστε και δίκαιοι με τη νεαρά Willis, ένα τέτοιο event απαιτεί σίγουρα μία πιο ιδιαίτερη και εκκεντρική εμφάνιση, αλλά θα μπορούσε να κρατήσει έστω το σέξι πουκάμισο και να... αποφύγει την πρασινίλα στην κεφαλή!

Τώρα να την πούμε την αμαρτία μας, πολύ στενοχωριόμαστε για τον μπαμπά Bruce, γιατί όχι μόνο είναι κούκλος, σέξι και ο καλύτερος, αλλά είναι και τόσο γλυκός και... ψυχοπονιάρης, αν κρίνουμε και απο τη στήριξη στη Demi, που είναι κρίμα να πάει σαν το σκυλί στ' αμπέλι!

Προς αδερφές Willis: Δείξτε έλεος βρε κορίτσια.

Διαβάστε ακόμη:

Η Δούκισσα Νομικού φωτογραφίζεται με τον... άνθρωπό της! Ποιος είναι; (photo)

Δείτε πως ήταν η πρωταγωνίστρια του Glee, Naya Rivera, πριν τις πλαστικές