H Μariah Carey έβγαλε ποτό και οι «τολμηροί» που το δοκίμασαν μας λένε τη γνώμη τους

Γωγώ Φούντα
H Μariah Carey έβγαλε ποτό και οι «τολμηροί» που το δοκίμασαν μας λένε τη γνώμη τους

Εσείς δηλαδή τι περιμένατε;

H Mariah Carey είναι ένα κορίτσι, λέμε τώρα, που δεν εφησυχάζει ποτέ! Είναι star, είναι sex symbol, είναι μανούλα και σύζυγος και λίαν προσφάτως είναι και επιχειρηματίας! Όχι δεν άνοιξε εστιατόριο, δεν κυκλοφορεί δική της σειρά ρούχων, ούτε και δικό της άρωμα! Το κορίτσι-μύθος της μουσικής αποφάσισε να κυκλοφορήσει το δικό του... ποτό!

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο κόσμος στάθηκε ιδιαίτερα καχύποπτος στο άκουσμα της είδησης αυτής, και ακόμα περισσότερο όταν μαθεύτηκε και το... όνομα του ποτού: Butterfly! Καλέ που το σκέφτηκε το θηρίο; Εκτός βέβαια από το όνομα του ποτού, και το μπουκαλάκι, θυμίζει έντονα Mariah, καθώς είναι γεμάτο... καμπύλες και αισθησιασμό, όπως ακριβώς πιστεύει και η ίδια για τον εαυτό της!

a 560x375

Όσον αφορά στη γεύση, υπήρξαν κάποιοι τολμηροί που το δοκίμασαν, και δυστυχώς έχουν μόνο κακά λόγια να πουν! «Είναι τόσο γλυκό που το ασθάνεσαι ψεύτικο», είπε κάποιος, ενώ ένας άλλος τόνισε ότι η γεύση του είναι λες και έχει μείνει έξω από το ψυγείο για πολύ καιρό! Άλλοι το χαρακτήρισαν αποτυχημένο φρουτώδες κρασί, και άλλοι σαν κάτι που πίνεις για πρώτη φορά σε τεστ γεύσης και ποτέ ξανά!

Mariah, να σου προτείνουμε να παραμείνεις στο τραγούδι!

Διαβάστε ακόμη:

Χαμός στην οικογένεια Kardashian: Ποιο μέλος της είναι εθισμένο στα ναρκωτικά;

Καινούργιο αμόρε για την Jennifer Lopez; Ναι, και μάλιστα είναι διάσημος!