Πώς είπατε; Cara Delevingne και Michelle Rodriguez χώρισαν εξαιτίας... διάσημης ηθοποιού

Γωγώ Φούντα
Πώς είπατε; Cara Delevingne και Michelle Rodriguez χώρισαν εξαιτίας... διάσημης ηθοποιού

Η οποία έχει άντρα και παιδί

Καλά δεν είπαμε ποτέ ότι οι πλούσιοι και διάσημοι έχουν και τις πιο φυσιολογικές συμπεριφορές, αλλά μερικές φορές, ακόμα και αυτοί μπορούν να μας... αιφνιδιάσουν, με αντιδράσεις και πράξεις, που πραγματικά δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε!

Κάπως έτσι λοιπόν αιφνιδιαστήκαμε και με τη Sienna Miller, την οποία δεν είχαμε ποτέ και για το πιο αθώο κορίτσι του κόσμου, ας μην ξεχνάμε ότι τον Jude Law κατηγορούσαμε για άπιστο στη σχέση τους, εκείνη τελικά βγήκε η πέτρα του σκανδάλου, καθώς τον απατούσε με τον Daniel Craig, ωστόσο αυτή τη φορά, το φάουλ της δεν έχει να κάνει με... πάθος αλλά μάλλον με εμμονές!

article-2658145-03DAAC8C00000514-884 634x907

Η Sienna λοιπόν σύμφωνα με έγκυρες πηγές, είναι η αιτία του χωρισμού της Cara Delevingne και της Michelle Rodriguez, καθώς έχει πάθει εμμονή με το supermodel! Μάλιστα, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντος του πρώην ζευγαριού, η Sienna έχωνε την μύτη της παντού, ενώ συχνά πυκνά κατηγορούσε την Michelle στο... αντικείμενο του θαυμασμού της.

Δεν είναι μάλιστα τυχαίο, ότι το ίδιο προσπαθεί να κάνει και αυτό τον καιρό, με τη Suki Waterhouse, η οποία είναι κολλητή της Cara. Bρε Sienna τι ζόρι τραβάς δηλαδή; Μια χαρά δεν είσαι σπιτάκι σου με τον αντρούλη και το παιδάκι σου; Εκτός πια αν είσαι τόσο σφόδρα ερωτευμένη με την Cara και δεν το παραδέχεσαι.

Διαβάστε ακόμη:

Super διάσημο μοντέλο με χαλάρωση στα πόδια: Δε θα πιστεύετε ποια είναι

Πού πας καλή μου με την ετικέτα στο παπούτσι; Ποια celebrity έγινε ρεζίλι;