Ποιο Μουντιάλ; Ο μικρός George δεν κρατιέται με το τόπι του!

Ποιο Μουντιάλ; Ο μικρός George δεν κρατιέται με το τόπι του!

Δείτε τον διάδοχο του θρόνου στην πρώτη του -και αριστερή μάλιστα- κλωτσιά!

Ο πρίγκιπας George πήρα τα αθλητικά γονίδια των γονιών του με σιγουριά! Ο μόλις 11 μηνών διάδοχος του βρετανικού θρόνου έδειχνε ακούραστος στον αγώνα πόλο όπου τον πήγε η μαμά, Kate Middleton για να καμαρώσουν μαζί τον μπαμπά, πρίγκιπα William.
Ο μικρός που φορούσε ροζ φορμίτσα και λευκό T –shirt μόλις έφευγε από την αγκαλιά της μαμάς του, όταν εκείνη τον ακουμπούσε στο έδαφος, μπουσούλαγε προς το τόπι που είχε φέρει μαζί η Kate. Ευτυχώς η μαμά ήταν συνεχώς σε εγρήγορση και τον έφερνε πάλι κοντά της πριν το ζωηρό βασιλικό μωρό μπλέξει σε μπελάδες!
Ο γλυκός και πανέμορφος George έδωσε και την πρώτη του δημόσια ποδοσφαιρική κλωτσιά σε τόπι, με το αριστερό του πόδι, κάνοντας τα Αγγλικά μέσα να υποθέτουν ότι ο διάδοχος είναι αριστερόχειρας όπως ο παππούς του Κάρολος και η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

Όσο για τον ευτυχισμένο μπαμπά μετά το τέλος του αγώνα πήγε προς το μέρος της οικογένειας, χαμογελώντας με τον άτακτο γιο του. Ο αγώνας πόλο δόθηκε στο Cirencester Park Polo Club στο Gloucestershire και αντίπαλος του William στον αγώνα ήταν ο αδελφός του Harry. Ποιος κέρδισε στο γήπεδο δεν ξέρουμε, αλλά εκτός γηπέδου ο George έκλεψε όλα τα βλέμματα.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τον διάδοχο του θρόνου στα πρώτη του -και αριστερή μάλιστα- κλωτσιά!