Η Μαριέττα Χρουσαλά επιστρέφει στην τηλεόραση. Ποιας τη θέση θα πάρει;

Η Μαριέττα Χρουσαλά επιστρέφει στην τηλεόραση. Ποιας τη θέση θα πάρει;

Η νέα εκπομπή-έκπληξη!

«Μου αρέσει η τηλεόραση και αν υπάρχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση τότε θα το συζητήσω σοβαρά» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της η Μαριέττα Χρουσαλά. Φαίνεται λοιπόν ότι η πρόταση έγινε και μάλιστα πρόκειται για πρόταση που της άρεσε.

Μετά από 5 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση η όμορφη Μαριέττα δέχτηκε πρόταση από τον ΣΚΑΪ για να επιστρέψει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή.Οι συζητήσεις με το κανάλι είχαν ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ούτε το είδος της εκπομπής ούτε η μέρα και η ώρα, όμως η διακοπή της καθημερινής εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη απ' τη νέα σεζόν, άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο στην πρόσληψη του πρώην μοντέλου και παρουσιάστριας.

Έτσι η νέα εκπομπή συμφωνά με όσα συμφωνηθεί μέχρι σήμερα θα είναι μια ψυχαγωγική, ανάλαφρη εκπομπή κάτι ανάμεσα σε κλασικό πρωινό και στην εκπομπή «Μες στη καλή χαρά».

Λεπτομέρειες για τους υπόλοιπους συντελεστές που θα μοιραστούν τον καναπέ της Μαριέττας, αλλά και ποιες ενότητες θα έχει η νέα της εκπομπή δεν έχουν συζητηθεί διεξοδικά, όμως οι διαπραγματεύσεις πρέπει να ολοκληρωθούν στις επόμενες βδομάδες.