Taylor Lautner: Πού πήγαν οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί του πρωταγωνιστή του Twilight;

Taylor Lautner: Πού πήγαν οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί του πρωταγωνιστή του Twilight;

Η εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα του!

Όπως και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές των ταινιών Twilight υπέφερε από την δημοσιότητα και την υπερβολική υστερία των φαν στο πρόσωπό του.
Ότι και να κάνει προφανώς στην υπόλοιπη καριέρα του ο Taylor Lautner θα μείνει για πάντα στη συνείδηση όλων ως ο λυκάνθρωπος του Twilight έπους.

Ο 22άχρονος ηθοποιός 2 χρόνια μετά το φινάλε των ταινιών φαίνεται πώς αποφάσισε να αφήσει πίσω του αρκετά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και το σώμα που είχε φτιάξει με κόπο για τις ταινίες. Λόγω του ρόλου ο Taylor έπρεπε γρήγορα να φτιάξει ένα σώμα που θα ζήλευαν και οι επαγγελματίες αθλητές. Και τα κατάφερε αν και στα 17 του και έχτισε ένα γεροδεμένο σώμα, όλο μύες και κοιλιακούς.

Καθημερινή πολύωρη σκληρή προπόνηση και διατροφή συγκεκριμένες ώρες την ημέρα ήταν κάποιες συνήθειες που έπρεπε να υιοθετήσει για χρόνια μέχρι τουλάχιστον να τελειώσουν τα γυρίσματα των ταινιών. Κάποιοι φυσικά ισχυρίστηκαν πώς τέτοια σώματα δεν γίνονται χωρίς φαρμακευτική βοήθεια, πάντως όπως και να 'χει μάλλον άξιζε το τίμημα γιατί ο Taylor έβαλε στην τράπεζα αρκετές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια (η αμοιβή του μόνο απ τις δύο τελευταίες ταινίες φτάνει τα 25 εκατομμύρια δολάρια).

Οι φωτογράφοι που τον εντόπισαν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας τον φωτογράφησαν χωρίς μπλουζάκι και ανακαλύψαμε πώς μέσα σε δύο χρόνια το άλλοτε καλογυμνασμένο του σώμα έχει δραματικές αλλαγές. Εξαφανίστηκαν οι κοιλιακοί και οι καλογυμνασμένοι μύες.

Ο ίδιος είχε πει παλιότερα πώς θέλει να ξεκουραστεί από το σκληρό πρόγραμμα καθώς βαρέθηκε να ακούει από τις θαυμάστριες να του ουρλιάζουν να βγάζει το μπλουζάκι του για να δείξει τους κοιλιακούς του! Τουλάχιστον έτσι είναι ευτυχισμένος, λοσο γ ασας κορίτσια αρκεστείτε στις τανιές και στις παλιές του φωτογραφίες!