Σεξ και Μουντιάλ: Τι περιορισμούς βάζουν οι ομάδες στο... κρεβάτι των παικτών τους;

Σεξ και Μουντιάλ: Τι περιορισμούς βάζουν οι ομάδες στο... κρεβάτι των παικτών τους;

Μερικοί είναι φυσιολογικοί, άλλοι... απλά παράξενοι!

Είναι νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι, διάσημοι και με πολλά λεφτά. Παίζουν σε μερικές από τις σπουδαιότερες ποδοσφαιρικές ομάδες, σε μία από τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις στον κόσμο. Βάσει αυτών των δεδομένων, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές του Μουντιάλ θα έπρεπε κανονικά να βγαίνουν ραντεβού κάθε βράδυ (και όχι μόνο), σώστά; Εμ, κι όμως, λάθος.

Και αυτό γιατί οι περισσότερες ομάδες παίρνουν πολύ σοβαρά το θέμα «σεξ» και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στους παίκτες τους, άρα και στο αποτέλεσμα του κάθε αγώνα, άρα και στο πόσο κοντά θα φτάσει η ομάδα στην κατάκτηση του Μουντιάλ -ή όχι.

Αν λοιπόν νομίζατε πως ο Ρονάλντο περνάει φίνα με την Ιρίνα Σάικ αυτές τις μέρες στη Βραζιλία ή πως ο Νεϊμάρ δε προλαβαίνει να γνωρίζει θαυμάστριες, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τους περιορισμούς μερικών ομάδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα δείτε πως δεν είναι όλα τόσο ρόδινα για τους superstar αθλητές.

  • Ρωσία / Βοζνία-Ερζεγοβίνη / Χιλή / Μεξικό: Όχι απλά περιορισμοί, αλλά εδώ απαγορεύεται εντελώς το σεξ. Τίποτα. Νάδα. Καπούτ.
  • Κόστα Ρίκα: Το σεξ απαγορεύεται μέχρι να φτάσει η ομάδα στον 2ο γύρο. Από εκεί και πέρα, ελεύθεροι.
  • Γαλλία: Εντάξει, οι άνθρωποι εδώ καταλαβαίνουν πως το σεξ χαλαρώνει και είναι μια μορφή αποσυμπίεσης, οπότε και το επιτρέπουν στους ποδοσφαιριστές. ΑΛΛΑ όχι όλο το βράδυ. Με μέτρο.
  • Βραζιλία: Κι εδώ λένε «ναι» στο σεξ, με έναν μικρό περιορισμό όμως. Απαγορεύονται τα ακροβατικά. Ναι, καλά διαβάσατε.
  • Αμερική: Καμιά απαγόρευση, κανένας περιορισμός, τα παιδιά εδώ είναι ελεύθερα να κάνουν ό,τι θέλουν. Ε και γιατί, μεταξύ μας, κανείς δεν περιμένει να φτάσουν και πολύ μακριά στο Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης:

Το επίσημο προφυλακτικό του Μουντιάλ θα σας ανοίξει την... όρεξη για sex!

Στα παρασκήνια του Μουντιάλ! Τα hot ζευγάρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου & οι sexy αντροπαρέες