H τρυφερή φωτογραφία που «ανέβασε» η Snooki στο Instagram

H τρυφερή φωτογραφία που «ανέβασε» η Snooki στο Instagram

Η reality star ζει την απόλυτη ευτυχία

Σύντομα η Snooki θα γίνει για δεύτερη φορά μητέρα, ενώ ο 21 μηνών γιος της θα αποκτήσει το πρώτο του αδερφάκι. Ευτυχισμένοι μητέρα και γιός ποζάρουν στην φωτογραφία που «ανέβασε» η ίδια στο Ιnstagram το Σάββατο.


Η ριάλιτι σταρ μοιράστηκε το πιο γλυκό στιγμιότυπο έχοντας ως λεζάντα στη φωτογραφία: «Μαζί με τα δύο μωρά μου», ενώ δείχνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η φουσκωμένη της κοιλίτσα την οποία ακουμπά στοργικά, φαίνεται έντονα καθώς φορά μια μαύρη στενή μπλούζα, ενώ ο μικρός Lorenzo στέκεται χαρούμενος δίπλα από τη μαμά του που τον αγγίζει τρυφερά.


Η 26χρονη Nicole Polizzi, όπως είναι το πραγματικό όνομά της, και ο σύντροφός της Jionni LaValle, ανακοίνωσαν τον Απρίλιο πως περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, ενώ ένα μήνα αργότερα έκαναν γνωστό ότι αυτό θα είναι κορίτσι μέσα από ένα βίντεο που ανέβασαν στο youtube, όπου η Snooki είχε χαρακτηριστικά αναφέρει: «Περιμένουμε ένα μικρό κοριτσάκι. Δεν ξέρω πώς να νιώσω για το γεγονός. Από τη μία νιώθουμε τρομοκρατημένοι και από την άλλη είμαστε πραγματικά πάρα πολύ ενθουσιασμένοι».

Το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί μέσα στο 2014, αφού βέβαια πρώτα έρθει στον κόσμο η κόρη τους η οποία αναμένεται να γεννηθεί το φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμη:

Melanie Griffith: Με ποιόν βγήκε κιόλας για ρομαντικό δείπνο;

«Γίνε πιο υπεύθυνος αλλιώς ξεκουμπίσου»! Τo τελεσίγραφο της Kourtney Kardashian στο Scott