Η Natalie Portman έγινε... 50 ετών! Το εννοούμε

Γωγώ Φούντα
Η Natalie Portman έγινε... 50 ετών! Το εννοούμε

H διάσημη ηθοποιός πάσχει από γεροντίτιδα

Ξεκίνησε ως παιδί-θαύμα στην αξέχαστη ταινία Leon, στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει όταν ήταν μόλις 13 ετών, και όλοι είχαν κάνει λόγο για ένα εξαιρετικό ταλέντο το οποίο σε συνδυασμό με το υπέροχο και δροσερό της πρόσωπο, ήταν αρκετό για να την μετατρέψει σε superstar του Hollywood.

Τα χρόνια πέρασαν, και σήμερα η Natalie Portman, στα 33 της, μπορεί να είναι ήδη κάτοχος Oscar Α' Γυναικείου Ρόλου, και φυσικά να έχει κάνει σημαντικά πράγματα στην καριέρα της, αλλά έχουμε την εντύπωση, εκτός του ότι μάχεται με νύχια και με δόντια για να πάρει την πρωτιά από την Anne Hathaway, ως η πιο μισητή και περίεργη star του πλανήτη, ότι έχει βάλει στόχο ζωής να τριγυρνάει σαν 50άρα γραμματέας θυμίζοντας πια ελάχιστα το λαμπερό πλάσμα που ήταν στην αρχή της καριέρας της.

Και πάνω που αναρωτιόμασταν μήπως είμαστε αυστηροί με το κορίτσι, έρχεται η νέα της εμφάνιση να μας επιβεβαιώσει πανηγυρικά! Η Natalie λοιπόν, εμφανίστηκε στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών στη Σανγκάη, με ότι πιο συντηρητικό και κακόγουστο μπορούσε ποτέ της να φορέσει. Μπλε σκούρο φόρεμα πιο κάτω από το γόνατο, μαλλί με κοκόρι λες και την χτένισε η γιαγιά της και φυσικά μακιγιάζ που την έκανε να μοιάζει σαν νεκρή!

Και να πεις ότι είχε παραπανίσια κιλά και έπρεπε να τα κρύψει, να πούμε εντάξει. Τώρα που είναι ένας άνθρωπος μισή μερίδα, με λεπτό κορμί και γλυκό προσωπάκι, για ποιο λόγο καταδικάζει έτσι τον εαυτό της; Μάλλον προσπαθεί να απαλλαγεί από την εικόνα της λολίτας και να το παίξει ποιοτική και άκρως ταλαντούχα. Μόνο που έτσι κινδυνεύει να χάσει και τους λίγους θαυμαστές που της έχουν απομείνει.

Νatalie ήρθε η ώρα να συνέλθεις πιστεύουμε. Άντε κορίτσι μου...

Διαβάστε ακόμη:

Η Kelly Osbourne έκανε κορμάρα και σας έχουμε τις αποδείξεις (φωτό)

Άγνωστες φωτογραφίες και πληροφορίες για τον sexy κατάδικο που αναστάτωσε το internet!