Αυτοκτόνησε σύζυγος μοντέλου όταν την είδε να φωτογραφίζεται με τον Di Caprio

Αυτοκτόνησε σύζυγος μοντέλου όταν την είδε να φωτογραφίζεται με τον Di Caprio

Το στρες, το διαζύγιο, η κατάθλιψη

Ο σύζυγος του μοντέλου Katie Cleary αυτοκτόνησε με ένα όπλο λίγες εβδομάδες αφού είδε την γυναίκα του σε μια ιδιαίτερη φωτογραφία με τον Leonardo Di Caprio.

O 40χρονος επιχειρηματίας Andrew Stern αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν σε ένα σκοπευτήριο, την Κυριακή, σύμφωνα με το TMZ. Η Cleary και ο Stern όπως αναφέρεται βρισκόντουσαν στην διαδικασία του διαζυγίου.

Φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι ο Andrew είχε "υποστεί μεγάλη πίεση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στον γάμο του, είχε οικονομικά προβλήματα ενώ είχε ιστορικό κατάθλιψης".

Η τραγωδία ήρθε μόλις τέσσερις εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας όπου η 32χρονη Cleary βρίσκεται έξω από νυχτερινό κέντρο με τον Leonardo Di Caprio. Οι δυο τους λέγεται ότι εκείνο το βράδυ ήρθαν κοντά, χόρευαν, διασκέδαζαν ενώ ο διάσημος ηθοποιός στην φωτογραφία φαίνεται να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί.

Η Katie Cleary έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο America's Next Top Model ενώ από τότε έχει κάνει και κάποια περάσματα από ταινίες όπως The Break Up, Iron Man 2 και Entourage, ενώ πήρε μέρος και σε διαφημιστικές καμπάνιες των Sketchers, Nike και Elastiderm.