Η Sarah Jessica Parker κάνει τηλεοπτικό comeback και δεν θα πιστεύετε σε τι ρόλο

Γωγώ Φούντα
Η Sarah Jessica Parker κάνει τηλεοπτικό comeback και δεν θα πιστεύετε σε τι ρόλο

Μας έλειψε και ανυπομονούμε να τη δούμε

To Sex & The City, όσο κι αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε, τελείωσε και μας άφησε μια γλυκιά νοσταλγία, η οποία όσες επαναλήψεις κι αν δούμε, και όσες φορές κι αν η τηλεόραση παίξει τις 2 ταινίες, δεν θα φύγει ποτέ, από καμία γυναίκα που το παρακολούθησε έστω και μά φορά. Διότι εκτός από σειρά φαινόμενο, η οποία έθεσε άλλα μέτρα και σταθμά στη θέση της γυναίκας, την επαγγελματική της πορεία και φυσικά την μόδα, μας σύστησε και μία περσόνα-ηθοποιό-γυναίκα, την οποία απλά λατρεύουμε!

Ναι φυσικά και αναφερόμαστε στη Sarah Jessica Parker, την οποία μπορεί να μην λες κλασική καλλονή, δεν είναι τυχαίο ότι δεν άρεσε ιδιαίτερα στους άντρες, αλλά για τις γυναίκες αποτελεί πρότυπο, όχι μόνο μέσω της Carrie Bradshaw του χαρακτήρα που την καθιέρωσε, αλλά και ως Sarah, καθώς είναι μία γυναίκα τόσο κουλ, γλυκιά, προσγειωμένη και πετυχημένη, που πραγματικά είναι άξια θαυμασμού.

Και επειδή είμαστε σίγουρα ότι σας έχει λείψει τουλάχιστον τηλεοπτικά, πιστεύουμε ότι η παρακάτω είδηση θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, γνωστή και με τα αρχικά SJP, ετοιμάζει το μεγάλο της comeback στην τηλεόραση, με κάτι εντελώς διαφορετικό από το Sex & The City.

Πρόκειται για μία σειρά τρόμου, με έντονο το στοιχείο του μυστηρίου και της αστυνομικής περιπέτειας-ουάου-με τίτλο Busted: A Tale Of Corruption And Betrayal In The City Of Brotherly Love, και στην οποία φυσικά η αγαπημένη ηθοποιός θα κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αλλά και μόνο αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής, είναι αρκετά για να μας ενθουσιάσουν και να μας εξάψουν τη φαντασία!

Περιμένουμε με αγωνία νέες πληροφορίες.

Διαβάστε ακόμη:

H υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Το διάσημο ερωτικό τρίγωνο σε χαλαρή φιλική βόλτα

Οι αμακιγιάριστες, Σίσσυ Χρηστίδου και Μαρία Κορινθίου, βγάζουν selfie μέσα στο... μετρό!