Βλέπετε κάτι ψεύτικο πάνω στην Kim Kardashian; Μόνοι οι beauty addicts θα ξέρετε!

Βλέπετε κάτι ψεύτικο πάνω στην Kim Kardashian; Μόνοι οι beauty addicts θα ξέρετε!

Δεν σας δίνουμε καμία βοήθεια!

To φαινόμενο Κim Kardashian ξέρει σίγουρα τον σωστό τρόπο να κρατάει το ενδιαφέρον των 20 εκατομμυρίων followers της στο Instagram. Η νεόνυμφη Kim, που δεν αφήνει να περάσεις ούτε μέρα να περάσει χωρίς να τραβήξει πάνω της το ενδιαφέρον του celebrity Τύπου, δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία στο γνωστό social media και σκόρπισε τον πανικό στους fans της (βεβαίως και έχει)!

Η γνωστή μελαχρινή socialite και σύζυγος πλέον του Kanye West έγινε ξανθιά ή τουλάχιστον έτσι ήθελε να μας κάνει να πιστέψουμε αρχικά. Στη σειρά φωτογραφιών, που δημοσίευσε, η Kim δείχνει να βρίσκεται μαζί με το beauty επιτελείο της και να φωτογραφίζει στον καθρέφτη τη νέα ανοιχτόχρωμη κόμη της. Η λεζάντα κάτω από την πρώτη φωτογραφία έγραφε: Πίσω στο ξανθό χρώμα με hashtag #BlondeHairDontCare.
Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες selfie με το νέο της μαλλί, που πραγματικά της πήγαινε πολύ. Μετά τα εγκωμιαστικά σχόλια που έλαβε από τους θαυμαστές της αποκάλυψε τελικά ότι δεν επρόκειτο για μία ακόμη αλλαγή στα μαλλιά της, αλλά περούκα. Μπορεί να κατάφερε να πείσει τους πάντες, εμείς που την έχουμε ξαναδεί ξανθιά καταλάβαμε ότι κάτι πάει λάθος .

Ίσως και εσείς αν είστε beauty expert!

Διαβάστε ακόμη:

H υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Το διάσημο ερωτικό τρίγωνο σε χαλαρή φιλική βόλτα