Άβα Γαλανοπούλου: Πώς έχασε 15 ολόκληρα κιλά;

Άβα Γαλανοπούλου: Πώς έχασε 15 ολόκληρα κιλά;

Δείτε την σήμερα που είναι αγνώριστη!

Η Άβα Γαλανοπούλου είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός που σε όλη την καριέρα στηρίχτηκε στο ταλέντο της και όχι στην εμφάνισή της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι μια ωραία και γοητευτική γυναίκα.

Τους τελευταίους μήνες όμως η κωμικός ηθοποιός τόλμησε να υποκύψει στη γυναικεία ματαιοδοξία, αποφασίζοντας να χάσει κάποια περιττά κιλά. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει 15 ολόκληρα κιλά και σήμερα είναι σχεδόν αγνώριστη και θυμίζει ελάχιστα στην παλιά της εικόνα.

Η Άβα είχε πει σε συνέντευξη της ότι δεν έχει πάει ποτέ στη ζωή της σε γυμναστήριο, όμως φροντίζει καθημερινά να περπατάει καθημερινά για 3 ώρες στην πόλη. Άλλες φορές βαδίζει ή κάνει χαλαρό τζόκινγκ. Δεν έκανε δίαιτα αλλά ακολούθησε διατροφή με περιορισμούς στις θερμίδες και σε ορισμένες τροφές. Αυτό ήθελε και η ίδια πρωτίστως να τρέφεται σωστά και υγιεινά και να χάσει τα περιττά κιλά χωρίς πίεση.

Και τελικά τα κατάφερε και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό LIKE! η διαφορά του πριν και του μετά, είναι πολύ εντυπωσιακή.