Γνωρίστε τον θηλυκό Jack Nicholson

Γνωρίστε τον θηλυκό Jack Nicholson

Η εξωτερική της εμφάνιση προδίδει την συγγένειά της με τον διάσημο ηθοποιό –ελπίζουμε να ισχύει το ίδιο και για το ταλέντο. Γνωρίστε την κόρη του Jack, Lorraine.

Την βλέπαμε κατά καιρούς να συνοδεύει τον πατέρα της σε αγώνες των Lakers και οικογενειακά δείπνα, και μάλλον από τότε φαινόταν αυτό το χαρακτηριστικό γυάλισμα στο μάτι που κληρονόμησε από τον διάσημο μπαμπά. Πλέον η Lorraine Nicholson, κόρη του ενός και μοναδικού Jack, μεγάλωσε και αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια πορεία με τον, σχεδόν μυθικό πλέον, ηθοποιό.

Η Lorraine θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Helen Hunt, τον Dennis Quaint και την Carrie Underwood στην νέα ταινία «Soul Surfer», μια αρκετά θεαματική αρχή, μπορούμε να πούμε, για την εκκολαπτόμενη ηθοποιό. Η οποία, παρ' όλα αυτά, κρατά χαμηλούς τόνους και δεν περιφέρει το διάσημο επίθετό της σαν λάβαρο, κάτι που είναι χόμπι στο Hollywood.

Η ίδια λέει: «Η γιαγιά μου πάντα έλεγε στον πατέρα μου "Μην φυσάς το ίδιο σου το κέρατο", το οποίο στην διάλεκτο των Nicholson σημαίνει "Να είσαι ταπεινός και να αφήνεις την δουλειά σου να μιλά για σένα". Κάτι τέτοιο προσπαθώ να κάνω κι εγώ, όχι μόνο στην δουλειά μου, αλλά και στην ζωή μου.»

Καλά τα λέει η μικρή, το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε αν πέρα από το κοφτερό βλέμμα του πατέρα της, έχει κληρονομήσει και την μοναδική προσωπικότητά του, τουλάχιστον στον τομέα της ηθοποιίας.