Τέλειο ξεκατίνιασμα: Έξι μέρες μετά τον αρραβώνα της πρώην, εκείνος έκανε πρόταση γάμου

Τέλειο ξεκατίνιασμα: Έξι μέρες μετά τον αρραβώνα της πρώην, εκείνος έκανε πρόταση  γάμου

Τα ωραία και ανθρώπινα του Hollywood

Την προηγούμενη εβδομάδα η Courtney Cox ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε τον πιτσιρικά φίλο της και έξι μέρες μετά ο πρώην σύζυγός της διάσημης ηθοποιού είπε να περάσει στην αντεπίθεση!

Ο David Arquette ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί την Christina McLarty με την οποία μάλιστα έχει ήδη ένα αγοράκι 2 μηνών. Μάλιστα ο "πρώην" σύζυγος είχε τόση χαρά για το ευτυχές γεγονός που λίγες ώρες μετά την πρόταση που έκανε στην αγαπημένη του, επιβεβαίωσε την είδηση στην Daily Mail.
Instagram και φωτογραφίες η Courtney, όχι αγάπη μου σου λεει, μόνο επίσημη ανακοίνωση δεν έβγαλε. Έτσι, με χτύπημα στη Daily Mail η είδηση του γάμου και μια φωτογραφία, "να", με εμένα και την μελλοντική σύζυγο.

600

Και βέβαια, υπήρξαν και λεπτομέρειες για το πώς έγινε η πρόταση γάμου. Κατά τη διάρκεια οικογενειακού δείπνου παρουσία και της 10χρονης κόρης που έχει με την Courtney, για να έχει να πει μετά στη μαμά η μικρή, το τι έκανε ο γλυκός της μπαμπάς.

Μην πείτε ότι τα σχόλια μου ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας γιατί φίλες οι άνδρες είναι πιο κατίνες πώς να το κάνουμε...