Ο ατσούμπαλος Neville από τις ταινίες «Harry Potter» είναι πλέον... γυναικεία φαντασίωση!

Ο ατσούμπαλος Neville από τις ταινίες «Harry Potter» είναι πλέον... γυναικεία φαντασίωση!

Ούτε που θα το φανταζόμασταν ποτέ.

Αν είσαι φαν της σειράς ταινιών (και βιβλίων) του Harry Potter, ή ακόμα και αν έχεις δει έστω ένα από τα φιλμ, από σπόντα, δεν γίνεται να μην ξέρεις τον Neville Longbottom. Τον μικρό, ατσούμπαλο και κάπως ακοινώνητο μαθητή του Hogwarts, φίλο του Harry και της παρέας του, ο οποίος στην πορεία εξελίχθηκε όχι μόνο σε πρωταγωνιστικό χαρακτήρα αλλά και σε ρόλο-κλειδί για την ιστορία του αγαπημένου μάγου. Πέρα από αυτά, ωστόσο, το μόνο που δεν μπορούσες να πεις για τον Neville ήταν πως είναι όμορφος. Γλυκούλης ναι, αξιολάτρευτος επίσης, όμορφος, δυστυχώς, για κανένα λόγο. Εντάξει, θα πεις, μικρό παιδάκι ήταν στην αρχή, έφηβος μετά, είχε καιρό μπροστά του για να «φτιάξει» κάπως. Όσο και αν περίμενες να ωριμάσει, όμως, σίγουρα κανείς, αλλά κανείς, δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη που είδαν τα ματάκια μας σήμερα το πρωί.

Είχαμε δει κάποιες σκόρπιες φωτογραφίες του ηθοποιού Matthew Lewis, που έπαιζε τον Neville, τα τελευταία χρόνια, είχαμε δει πως είχε μεγαλώσει και ομορφύνει, αλλά αυτό που συμβαίνει στην πρώτη του φωτογράφηση μόδας που έγινε για το περιοδικό Jon, είναι από τα απίστευτα.

Ο 25χρονος, πλέον, Lewis, έχει γίνει δυο μέτρα άντρας, έχει αφήσει γένια, έχει το πιο γοητευτικό χαμόγελο που σε αφήνει άγαλμα και είναι ακριβώς ο άντρας που αν πετύχεις στο δρόμο θα σταματήσεις για να τον χαζέψεις και δε θα σε νοιάζει κιόλας αν σε κοιτάνε περίεργα. Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέντευξη που συνόδευε την (εκπληκτική) φωτογράφηση, πως για να υποδυθεί τον Neville Longbottom στις 8 ταινίες του Harry Potter, έπρεπε να φορά ψεύτικα, στραβά, κιτρινισμένα δόντια, 2 νούμερα μεγαλύτερα παπούτσια και προσθετικά πίσω από τα αυτιά του ώστε να φαίνονται πιο πεταχτά.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος ακόμα δηλώνει «geek» στη καρδιά: «Είμαι τεράστιος geek σε σχέση με αυτά που βλέπω στην τηλεόραση. Όσο μεγάλωνα ήμουν μεγάλος φαν του Star Wars. Ήταν το απόλυτο κόλλημά μου, ήθελα μόνο να γίνω Jedi, τίποτα άλλο. Και αυτό μεταφέρθηκε και στα φιλμ Star Trek και σε όλα αυτά τα πράγματα του ίδιου είδους».

Αξιολάτρευτος σπασίκλας μεν, αλλά και φανατικός των μιούζικαλ, καθώς αφηγήθηκε μια τέλεια σχετική ιστορία στην ίδια συνέντευξη, όπου κρύφτηκαν με τους φίλους του σε έναν κινηματογράφο γεμάτο γυναίκες, φορώντας όλοι τους κουκούλες, για να δουν τη Meryl Streep στο Mamma Mia.

«Και, την ώρα που η ταινία τελείωνε, ξέρεις, τη στιγμή που βγαίνει η Meryl Streep και λέει 'θέλετε κι άλλο;', βγάλαμε τις κουκούλες και πεταχτήκαμε φωνάζοντας ῾ναι θέλουμε!᾽».

Όσο για την καριέρα του, ο Lewis δεν έχει μείνει στον απόηχο της επιτυχίας του Harry Potter. Μετά το τέλος του franchise, δούλεψε τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, παίρνοντας μέρος, μεταξύ άλλων, σε δύο σειρές, το δραματικό «The Syndicate» στο BBC και την κωμωδία-δράμα «Bluestone 42» στο BBC One. Ο ίδιος συμπληρώνει πως δεν προσπάθησε να διαλέξει κόντρα ρόλους σε σχέση με τον Neville, απλά επέλεγε ρόλους που του πρότειναν και του κινούσαν το ενδιαφέρον.

Εμείς απλά να του ευχηθούμε καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνει από δω και πέρα και, αν έρθει ποτέ για διακοπές στην Ελλάδα, τα σπίτια μας είναι ορθάνοιχτα.

Διαβάστε επίσης:

Ποιά 23χρονη star πληρώνει 100.000 ευρώ για σωματοφύλακα;

20 απίστευτες αλήθειες για αγαπημένους stars που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!