Τι κι αν φυσάει; Με τέτοιο πόδι ούτε εμάς θα μας ένοιαζε η αποκάλυψη

Γωγώ Φούντα
Τι κι αν φυσάει; Με τέτοιο πόδι ούτε εμάς θα μας ένοιαζε η αποκάλυψη

Ιδού ένα αξιοπρεπέστατο wardrobe malfunction που λένε και οι φίλοι μας οι 'Αγγλοι

Κι αν έχουμε δει stars να παθαίνουν μικροατυχήματα αποκαλύπτοντας, λίγα ή και περισσότερα σημεία του κορμιού τους. Και για να είμαστε ειλικρινείς, η συντριπτική πλειοψηφία, ούτε το κορμί για αποκαλύψεις διαθέτει, ούτε φυσικά και τη διακριτικότητα να κάνει σα να μη συνέβη τίποτα απολύτως!

Όχι όμως και η Liv Tyler, η οποία αποφάσισε να κάνει τη βόλτα της στη Νέα Υόρκη με ένα κοντό αέρινο φόρεμα. Καθώς λοιπόν η μελαχρινή καλλονή περπατούσε αμέριμνη, κάνοντας πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά της, ο αέρας που φυσούσε ανέλαβε δράση και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: Σήκωσε όσα περισσότερα μπόρεσε!

Τα οποία στην προκειμένη ήταν το φόρεμα της Liv, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί, όχι μόνο το σούπερ γυμνασμένο της πόδι, αλλά και το μαύρο εσώρουχό της. Η Liv βέβαια συνέχισε να περπατάει αμέριμνη, χωρίς, μάλλον να έχει αντιληφθεί το παραμικρό.

Εντάξει μικρό το κακό. Τουλάχιστον στην προκειμένη είδαμε ένα υπέροχο σώμα. Άλλες φορές που βλέπουμε κυτταρίτιδες και ψωμάκια δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε.