Η Beyonce προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ευτυχισμένη! Πείθει όμως;

Η Beyonce προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ευτυχισμένη! Πείθει όμως;

Η superstar συνεχίζει την αλλόκοτη συμπεριφορά της

Εντάξει το αποφασίσαμε: Το ζευγάρι αυτό έχει βαλθεί να μας τρελάνει! Όχι ότι κοιμόμαστε και ξυπνάμε με τη σκέψη τους, έχουμε και ζωούλες, αλλά όσο να πεις, εκεί που η Beyonce το παίζει τεθλιμμένη επί σκηνής, ως άλλη Μαρινέλλα στο Άνοιξε Πέτρα, φορώντας λευκά ωστόσο για την αλλαγή, και σχεδόν σιγουρευόμαστε ότι ο Jay Z την έχει κάνει... τάρανδο, τσουπ πάνε ρομαντικές διακοπές μαζί και δε σταματούν να ανεβάζουν γλυκές φωτό!

Το διάσημο ζεύγος λοιπόν, το οποίο τον τελευταίο καιρό, ή την έχει ψωνίσει ανελέητα, ή προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι μια ωραία ατμόσφαιρα, πήρε την μικρή Blue Ivy, ανέβηκε στο υπερπολυτελές του γιοτ και όργωσε κυριολεκτικά τον Ωκεανό. Και εντάξει, αν τα στιγμιότυπα ήταν από paparazzi, δεν θα κινούσαν υποψίες, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς, η προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι είναι αγαπημένοι και ερωτευμένοι, μπάζει από παντού!

Και πόζα της Beyonce να κάνει απλωτές, και χεράκι χεράκι στο ηλιοβασίλεμα, και η Blue Ivy να παρατηρεί δελφίνια, και τα πατουσάκια μαμάς και κόρης και... Εντάξει αλήθεια πήξαμε από αγάπη και οικογενειακή θαλπωρή! Όλα αυτά βέβαια, συνδυάζονται άψογα με τις απελπισμένες προσπάθειες της Mya να αποδείξει ότι δεν είχε ποτέ της καμία σχέση με τον Jay Z, πέρα από επαγγελματική. Προφανώς κάποιος θα την απείλησε. Ποιος άραγε;

Τελοσπάντων, όλη αυτή η αέναη και ασταμάτητη επίδειξη, του πόσο καταπληκτικοί και ευτυχισμένοι είναι, αφενός έχει αρχίσει να κουράζει, και αφετέρου, φαίνεται πολύ, μα πάρα πολύ ύποπτη.

Ποιους νομίζεις ότι πας να κοροιδέψεις Beyonce; Θαρρείς ότι μασάμε κουτόχορτο;

Διαβάστε ακόμη:

Η Βάσω Λασκαράκη, το πρωινό του Mega και οι άλλες υποψήφιες!

Ελπίζουμε να φοράει εσώρουχο! Ποια star αναβίωσε κατά λάθος το «Βασικό Ένστικτο»;