Διαζύγιο-σοκ: Χώρισαν Μπαλατσινού-Κωστόπουλος!

Διαζύγιο-σοκ: Χώρισαν Μπαλατσινού-Κωστόπουλος!

Ταράχτηκαν τα... ήσυχα νερά της σόουμπιζ

Με μια απλή και λιτή ανακοίνωση, στην ιστοσελίδα koolnews αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν πριν λίγη ώρα την είδηση του διαζυγίου τους ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου, σοκάροντας την κοινή γνώμη.

Οι δύο παρουσιαστές του πρωινού του Mega συγκεκριμένα ανέφεραν: «Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ' όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας.

Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια.

Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος».

Το ζευγάρι του Mega γνωριζόταν ήδη από το 1994, όταν αυτός ήταν επιτυχημένος διευθυντής των περιοδικών όπως το ΚΛΙΚ, η DIVA και το MEN και περιζήτητος εργένης της εποχής, ενώ αυτή ήταν ήδη πρώην star Ελλάς με αμέτρητα εξώφυλλα στο βιογραφικό της. Παρότι μπορεί να πιστεύουμε ότι η σχέση τους ήταν εξαρχής ερωτική, δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, αφού για κάποιο διάστημα είχαν υπάρξει απλοί γνωστοί και μάλιστα ο Πέτρος, σύμφωνα με δηλώσεις του, προσπάθησε να την... προξενέψει σε κάποιον φίλο του.


Μετά την παραίτηση του το 1995, η Τζένη στάθηκε δίπλα του και τον στήριξε στις αποφάσεις του όσο κανείς άλλος. Το γεγονός αυτό στάθηκε η αφορμή για να γίνει η αρχή της σχέσης τους, αρχικά κρυφά αφού αυτή ήταν αρραβωνιασμένη και αυτός διατηρούσε ήδη μια άλλη σχέση. Ύστερα, ακολούθησε ο γάμος στη Μύκονο, ο ερχομός των τριών παιδιών τους, της Αμαλίας, της Αλεξάνδρας και του Μάξιμου, αλλά και ένας παραδεισένιος έγγαμος βίος, που είχε παρόλα αυτά και δύσκολες στιγμές για να φτάσουν σήμερα, 18 χρόνια μετά να ανακοινώσουν το αναπάντεχο για όλους διαζύγιο.