Κι όμως, αυτή είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη

Γωγώ Φούντα
Κι όμως, αυτή είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη

Κάντε τις προσπάθειές σας αλλά δύσκολο να τη βρείτε

Καμιά φορά, ακόμα και οι διάσημες καλλονές θέλουν να χαλαρώνουν κάπως και απλά να περνούν μία ξένοιαστη μέρα στην παραλία, με την οικογένειά τους, αδιαφορώντας πλήρως για τους paparazzi που μπορεί να καραδοκούν. Κάπως έτσι σκέφτηκε και η συγκεκριμένη, και εμφανίστηκε εντελώς αγνώριστη στο Port Vila μαζί με τους τρεις γιους της, απολαμβάνοντας τη θάλασσα.

Βλέποντας λοιπόν αρχικά τις φωτογραφίες, προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να αναγνωρίσουμε την κυρία με το ψάθινο καπέλο, το μαύρο ειδικό μπλουζάκι για τον ήλιο, το αντρικό μάλλον σορτς και τα όχι και τόσο κομψά αλλά ομολογουμένως άνετα σανδάλια χρώματος φούξια. Και αφού λοιπόν σπάσαμε το κεφάλι μας για να ανακαλύψουμε την ασπριδερή κυρία, διαβάσαμε το όνομά της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Ναι λοιπόν, η κυρία αυτή είναι η διάσημη και γοητευτική ηθοποιός Cate Blanchett, η οποία αποφάσισε πραγματικά να βγει όπως είναι, για να παίξει και να απολαύσει την μέρα με τους γιους της. Με εμφανή τη... φοβία της για τον ήλιο, φημίζεται άλλωστε για το πάνλευκο δέρμα της και φυσικά χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια να φανεί σέξι, έκανε αυτό για το οποίο βρέθηκε στο διάσημο θέρετρο: Χαλάρωσε.

Σε πολλούς ίσως να μην αρέσει αυτή η εικόνα, αλλά αφενός έχουμε να πούμε ότι και οι stars του Hollywood είναι άνθρωποι, και αφετέρου, ότι εμάς δεν μας χάλασε καθόλου η εμφάνιση αυτή, και όχι μόνο επειδή αγαπάμε τη συγκεκριμένη.

Διαβάστε ακόμη:

Το πιο περίεργο ζευγάρι της showbiz! Η νυν του Zac Efron είναι η πρώην διάσημης Αγγλίδας

Πώς θα περάσουν το πρώτο καλοκαίρι της ζωής τους σαν χωρισμένοι ο Πέτρος και η Τζένη;