ΣΟΚ: Δείτε την Angelina Jolie, εξαρτημένη από την ηρωίνη, να περιφέρεται σπίτι της (video)

ΣΟΚ: Δείτε την Angelina Jolie, εξαρτημένη από την ηρωίνη, να περιφέρεται σπίτι της (video)

Το video ανήκει στα τέλη της δεκαετίας του 1990

Μπορεί σήμερα η Angelina Jolie να είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός και να αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες τόσο για το θέμα της μαστεκτομής όσο και για το φιλανθρωπικό της έργο όμως η ζωή της δεν ήταν πάντα λαμπερή.

Υπάρχουν αυτές οι "σκοτεινές ημέρες", η περίοδος που η star του Hollywood ήταν εξαρτημένη από την ηρωίνη και την κοκαϊνη. Αυτές οι μέρες που αποτελούν παρελθόν για την ηθοποιό μιας και κατάφερε να επιβιώσει και να ξεφύγει από τον σκληρό κόσμο των ναρκωτικών, ήρθαν και πάλι στην επιφάνεια με ένα βίντεο που τραβήχτηκε την εποχή εκείνη από τον άνθρωπο που την προμήθευε τις ουσίες και το οποίο δημοσιεύθηκε στο National Εnquirer.

Ο έμπορος ναρκωτικών Franklin Meyer, οποίος έχει καταδικαστεί, ισχυρίζεται ότι τράβηξε ο ίδιος το βίντεο με την Angelina Jolie. Ένα βίντεο στο οποίο η ηθοποιός είναι ένας άρρωστο άνθρωπος με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, πολύ αδυνατισμένη και εξαρτημένη.

Η Angelina Jolie έχει μιλήσει για αυτή την περίοδο της ζωή της κάνοντας λόγο για μια "σκοτεινή περίοδο" όπου όμως ήταν τυχερή κατάφερε να επιβιώσει.