Τέλεια, καυτά νέα: Το νέο ζευγάρι του Hollywood είναι... σκέτη κόλαση!

Τέλεια, καυτά νέα: Το νέο ζευγάρι του Hollywood είναι... σκέτη κόλαση!

Κι εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι.

Υπάρχουν ζευγάρια και ζευγάρια στον πλανήτη Hollywood, άλλα πιο σοβαρά, άλλα τρελά, άλλα με χιούμορ, άλλα διαχρονικά. Και πλέον, υπάρχει και ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ζευγάρι που θα μπορούσε ποτέ να δημιουργηθεί.

Ο λόγος για τη Sofia Vergara και τον πρωταγωνιστή του True Blood, Joe Manganiello, δύο από τους αντικειμενικά πιο σέξι ανθρώπους όχι μόνο στη showbiz αλλά στον κόσμο, γενικότερα, οι οποίοι είναι και επίσημα πλέον μαζί!

Τον Μάιο, κατά τη διάρκεια του White House Correspondent' s Association dinner που γίνεται κάθε χρόνο στη Washington όπου ήταν και οι δύο καλεσμένοι, η Vergara γνώρισε τον sexy Magnaniello. Πριν έξι εβδομάδες, χώρισε, οριστικά αυτή τη φορά, με τον αρραβωνιαστικό της Nick Loeb. Δυο μήνες μετά από εκείνο το πάρτυ στον Λευκό Οίκο, η Sofia και ο Joe «γνωρίζουν καλύτερα ο ένας τον άλλον και περνάνε τέλεια μαζί, ενώ η σχέση τους είναι ήδη αρκετά σοβαρή», σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων κοντά στο νέο ζευγάρι.

Το ακόμα πιο ωραίο της υπόθεσης; Ο Magnaniello είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του την προηγούμενη εβδομάδα πως είχε... κόλλημα με την Vergara: «Έχει αυτόν τον Latin αέρα. Έχει τον πισινό, τις καμπύλες, έχει αυτό το όμορφο πρόσωπο, τα όμορφα μαλλιά, είναι απλά πανέμορφη και είναι και τσαμπουκαλού».

Όχι πείτε μας, μπορείτε να σκεφτείτε πιο ταιριαστό και (τερματικά) hot διάσημο ζευγάρι αυτή τη στιγμή;

Διαβάστε επίσης:

Κοίτα τι έχασες: Ποια σταρ δείχνει πιο sexy και κεφάτη από ποτέ μετά τον χωρισμό της;

Υπάρχει κάποιος που να μη θεωρεί sexy τη Sofia Vergara; Δείτε τη με λεοπάρ μαγιό!

«Θέλω να βγάζω το μπλουζάκι και να δείχνω σαν κτήνος».Τελικά τα κατάφερε. Ποιος είναι;