Πώς η Κατερίνα Καινούργιου πήρε την εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη

Πώς η Κατερίνα Καινούργιου πήρε την εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη

Συνεργασία έκπληξη για την Κατερίνα!

Φαίνεται πώς είναι στη μοίρα των δύο γυναικών να διασταυρώνονται όχι μόνο στο ίδιο κανάλι, αλλά ακόμη και στην ίδια εκπομπή. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία δόθηκε τελικά η εκπομπή που αρχικά προορίζονταν για τη Μαρία Ηλιάκη.

Η ιστορία έχει ως εξής: Όταν τελείωσε η εκπομπή «Δέστε τους» η Μαρία Ηλιάκη -σε αντίθεση με την Κατερίνα που ανέλαβε το καθημερινό πρωινό του καναλιού για το Καλοκαίρι- έμεινε χωρίς εκπομπή και η μόνη πρόταση που είχε από τη διεύθυνση ήταν να βρίσκεται δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος προορίζεται να καλύψει τα καθημερινό κενό που αφήνει η εκπομπή «Δέστε τους».
Η Μαρία αρνήθηκε θεωρώντας ότι μετά από 10 χρόνια στο κανάλι αξίζει κάτι καλύτερο και αυτό θα ήταν μια εκπομπή πάνω της, όμως δυστυχώς η Μαρία έμεινε με την επιθυμία. Αυτη και το κανάλι τελικά επιθυμούσαν διαφορετικά πράγματα.

Από την άλλη η καλοκαιρινή εκπομπή της Κατερίνας λειτούργησε σαν πιλότος, ώστε να τσεκάρει το κανάλι αν μπορεί να της εμπιστευτεί περισσότερα πράγματα και μεγαλύτερες υποχρεώσεις. Έτσι η εκπομπή από τον Μάρκο πέρασε με τις ευλογίες της διευθύνσης στην Κατερίνα, η όποια άθελά της, την πήρε από τα χέρια της Μαρίας.

Αυτός όμως είναι ο παγκόσμιος νόμος της αγοράς, όταν κάποιος αρνείται κάποιος άλλος επωφελείται!