Να πέφτουν τα στοιχήματα: Πόσες μέρες έχουν περάσει μαζί η Kim & ο Kanye μετά το γάμο;

Γωγώ Φούντα
Να πέφτουν τα στοιχήματα: Πόσες μέρες έχουν περάσει μαζί η Kim & ο Kanye μετά το γάμο;

Όσο κι αν προσπαθήσετε δεν πρόκειται να μαντέψετε

Είναι ερωτευμένοι και η... καψούρα τους, ας μας επιτραπεί η έκφραση, είναι από τις πιο δυνατές που έχουμε δει στο Hollywood! Πέρασαν διά πυρός και σιδήρου προκειμένου να είναι μαζί, έκαναν έναν από τους πιο πολυσυζητημένους και εντυπωσιακούς γάμους των τελευταίων χρόνων και τελικά, διάγουν κοινό και ευτυχή βίο!

'Η μήπως όχι; Σύμφωνα λοιπόν με φήμες, τις οποίες μάλλον πιστεύουμε, η Kim Kardashian και ο Kanye West, έκλεισαν 46 ολόκληρες μέρες παντρεμένοι, αλλά για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, έχουν περάσει μαζί μόλις... 10!

Οι ίδιες πηγές μάλιστα αναφέρουν, ότι κατά τη διάρκεια του Μήνα του Μέλιτος, όχι μόνο δεν ήταν μέσα στα μέλια, αλλά σκυλοβαρέθηκαν και δεν έβλεπαν την ώρα να επιστρέψουν στις συναρπαστικές, χωριστές ζωές τους! Ο Kanye πάντως, όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον του ζεύγους, είναι αρκετά προβληματισμένος με τη συμπεριφορά της συζύγου του, καθώς δείχνει να προτιμάει τα ψώνια και τις selfies από το να κάνουν μαζί νέα και ενδιαφέροντα πράγματα.

Η Kim από την άλλη, όχι μόνο αδιαφορεί, αλλά από εκεί που έκανε μία επίσημη εμφάνιση την μέρα, τις έχει αυξήσει στις... 3, με μερικά εξτραδάκια όταν ο χρόνος το επιτρέπει. Και καλά το παιδί της δεν το βλέπει, δεν μας ξαφνιάζει άλλωστε αυτό, εκείνον τον Kanye που τον έχει φάει η μοναξιά δεν τον λυπάται;

Kim θα πετάξει το πουλάκι και θα τραβάς τις τρέσες σου.

Διαβάστε ακόμη:

Νέα εγκυμοσύνη στο Hollywood: Δείτε ποιός μεγάλος σταρ θα αποκτήσει 3ο παιδί

Η πρώτη συνάντηση της Τζένης και του Πέτρου μετά την ανακοίνωση του χωρισμού!