Dave Legeno: νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός του «Harry Potter»!

Dave Legeno: νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός του «Harry Potter»!

Συγκλονίζει ο ξαφνικός θάνατος του Βρετανού ηθοποιού και πρωταγωνιστή των ταινιών «Harry Potter», Dave Legeno. Ο μόλις 50 χρονών ηθοποιός και δάσκαλος πολεμικών τεχνών, συμμετείχε στις επιτυχημένες κινηματογραφικές μεταφορές των βιβλίων, υποδυόμενος τον λυκάνθρωπο, Fenrir Greyback.


Την σωρό του 50χρονου ηθοποιού ανακάλυψαν την περασμένη Κυριακή, ζευγάρι πεζοπόρων στην έρημο της Καλιφόρνια, ενώ η επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του έγινε την Παρασκευή. Όπως όλα δείχνουν, ο άτυχος άνδρας έκανε πεζοπορία στην περιοχή, μέχρι που κάτι δεν πήγε καλά, με αποτέλεσμα να χάσει αναπάντεχα τη ζωή του.


Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής έρευνες, τα αίτια του θανάτου του μάλλον οφείλονται στις άσχημες καιρικές συνθήκες της περιοχής, αφού η Κοιλάδα του Θανάτου στην οποία βρέθηκε, έχει υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες, ενώ παράλληλα οι αρχές έχουν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής πράξης. Ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια του θανάτου του θα γίνει μετά τη διεξαγωγή του πορίσματος της νεκροψίας.

Διαβάστε ακόμη:

Τραγική ειρωνεία: Δεύτερη πρωταγωνίστρια του Glee «έχασε» τον σύντροφό της

Eva Mendes- Ryan Gosling: Οι πρώην, η γνωριμία, η εγκυμοσύνη