«Tα οπίσθιά μου είναι σαν τυρί-κρέμα»! H θαρραλέα star μιλάει για χαλάρωση και κυτταρίτιδα

Γωγώ Φούντα
«Tα οπίσθιά μου είναι σαν τυρί-κρέμα»! H θαρραλέα star μιλάει για χαλάρωση και κυτταρίτιδα

Και εξηγεί γιατί πια δε γυμνάζεται

Είναι μία από τις πιο σέξι και αισθησιακές γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από τον κινηματογράφο, προταγωνιστώντας φυσικά σε μία από τις πιο εμβληματικές και κλασικές σκηνές στην ιστορία του σινεμά, κάνοντας πολλά αρσενικά να πίνουν νερό στο όνομά της.

Αναφερόμαστε φυσικά στη Sharon Stone, η οποία στα 56 της έχει πια απαλλαγεί από την ανασφάλεια της νεότητας και απολαμβάνει τη ζωή και το σώμα της όπως ακριβώς είναι. Σε ερώτηση σχετικά με τις φωτογραφίες που τη δείχνουν με μαγιό να κάνει το μπάνιο της είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και τώρα νιώθω κάπως όταν είμαι με μαγιό και ξέρω ότι με φωτογραφίζουν. Αγχώνομαι για το πώς φαίνεται το σώμα και η κυτταρίτιδά μου. Για να είμαι όμως ειλικρινής, δεν έχω γυμναστεί εδώ και αρκετό καιρό, γιατί πολύ απλά, δεν το αισθανόμουν σωστό. Και ναι το παραδέχομαι, ο κ**ος μου είναι σαν τυρί-κρέμα! Είμαι σίγουρη ότι όλοι θα το πουν μόλις με δουν, όπως επίσης είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα ήθελαν να του... ρίξουν μια δαγκωνιά»!

Α Sharon μου η αλήθεια να λέγεται: Το μυστικό της άσκησης είναι να σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Αν τη θεωρείς καταναγκαστικό έργο, τότε καλύτερα να μην την κάνεις καθόλου. Και τελοσπάντων δεν νομίζουμε ότι την έχεις και τόσο μεγάλη ανάγκη. Ν' αγιάσει το στόμα σου.

Διαβάστε ακόμη:

Ένας μπάτλερ για τους Beckham... και μάλιστα, βασιλικός!

«Στο Μουντιάλ γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου»: Ποια αγαπημένη σταρ το είπε;