Οι 5 ωραιότερες ατάκες του Justin Theroux για την Jennifer Aniston

Οι 5 ωραιότερες ατάκες του Justin Theroux για την Jennifer Aniston

Αυτός είναι άνδρας

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux είναι απο τα πιο ωραία ζευγάρια του Hollywood και τα ταυτόχρονα από τα πιο ερωτευμένα! Μάλιστα ο Justin δεν έχει διστάσει δημόσια να μιλήσει με όμορφα λόγια αγάπης για την Jennifer. Σήμερα σας παρουσιάζουμε τα 5 ωραιότερα πράγματα που έχει πει για την αγαπημένη του.

1. Πώς νιώθει για την Jennifer:"Πριν ξαπλώσω το βράδυ για να κοιμηθώ σκέφτομαι ότι είμαι ο πιο τυχερός άνδρας στον κόσμο".

2. Όταν ρωτήθηκε για το τί ή ποιός θα του έλειπε, αν ξαφνικά κάποιος τον απήγαγε: "Μόνο την Jen θα ήθελα να έχω μαζί μου. Μόνο η Jen θα μου έλειπε".

3. Σχετικά με τους παπαράτσι που τους ακολουθούν κάθε στιγμή: " Μπορεί να είναι ενοχλητικό αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Πρέπει να επικεντρωθείς ότι είσαι με έναν άνθρωπο που είσαι ερωτευμένος. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Απλά αναρωτιέμαι "γιατί είναι τόσο σημαντικό"; (σ.σ να φωτογραφίζουν ένα ερωτευμένο ζευγάρι)

4. Σχετικά με το ενδιαφέρον των media για την σχέση τους: "Καταλαβαίνω ότι υπάρχει περιέργεια αλλά δεν πρόκειται να πω κάτι παραπάνω.Είμαι ευτυχισμένος".

5. Όταν του λένε ότι στο κόκκινο χαλί κάθε φορά που εμφανίζονται γίνεται χαμός, ο Justin είπε: "Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πανέμορφη".