H Kate Middleton είναι έγκυος ξανά (;) Δείτε τι δήλωσε η καλύτερή της φίλη!

H Kate Middleton είναι έγκυος ξανά (;) Δείτε τι δήλωσε η καλύτερή της φίλη!

Ο πρίγκιπας George θα αποκτήσει αδελφάκι

Τα γενέθλια του Πρίγκιπα George πλησιάζουν και ένα από τα δώρα που σίγουρα δεν περίμενε είναι η απόκτηση ενός αδελφού ή μιας αδελφής.

Η πολύ καλή φίλη της Kate Middleton, Jessica Hay δήλωσε στο περιοδικό New Idea ότι η Δούκισσα του Cambridge είναι έγκυος ξανά ενώ το βασιλικό ζεύγος αναμένεται να κάνει επίσημη ανακοίνωση. Οι δηλώσεις της Hay έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, αρκεί να σας θυμίσουμε ότι εκείνη πάλι επιβεβαίωσε την πρώτη εγκυμοσύνη της Kate Middleton, το Νοέμβριο του 2012 και μετά από λίγες εβδομάδες ακολούθησε η βασιλική ανακοίνωση.

Χαρακτηριστικά η Hay είπε: "Στον κύκλο της Kate γίνεται χαμός με την είδηση ότι είναι έγκυος. Τώρα λέγεται ότι σκέφτονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να βγάλουν επίσημη ανακοίνωση".

Μάλιστα η Hay υποστηρίζει ότι ήδη τα σημάδια της εγκυμοσύνης έχουν κάνει την εμφάνισή της με πιο χαρακτηριστικό αυτό της αύξησης του βάρους. "Το πρόσωπο της Kate είναι πιο... γεμάτο όπως όταν ήταν έγκυος στον George. Έχει ροζ μάγουλα, δεν βάφει τα μαλλιά της ενώ φροντίζει πάντα να καλύπτει με κάτι την κοιλιά της".

Επίσης, η Hay πιστεύει ότι το ζευγάρι δεν θα ανακοινώσει τίποτα σχετικά με την εγκυμοσύνη μέχρι η Kate να μπει στον τρίτο μήνα. "Με τον George αναγκάστηκαν να πουν για την εγκυμοσύνη της πολύ νωρίς λόγω επιπλοκής της κυήσεως (υπερέμεση της κύησης) που είχε σαν αποτέλεσμα την εισαγωγή της στο νοσοκομείο".