O μπαμπάς & η μαμά! Ποιος διάσημος ηθοποιός τύπωσε σε T-shirt τη ζωγραφιά της κόρης του;

O μπαμπάς & η μαμά! Ποιος διάσημος ηθοποιός τύπωσε σε T-shirt τη ζωγραφιά της κόρης του;

Ο πιο τρυφερός μπαμπάς του Hollywood

Eίναι ένας αφοσιωμένος και τρυφερός μπαμπάς και αυτό το ξέρουμε. Ο λόγος για τον (πρώην) καρδιοκατακτητή Brad Pitt, ο οποίος έκανε ένα ξεχωριστό fashion statement με πολύ αγάπη για την οικογένειά του.

Ο 50χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο Marseilles Provence της Γαλλίας, φορώντας ένα Τ – shirt ειδικά... ζωγραφισμένο για εκείνον. Στη λευκή μπλούζα, που φόρεσε κάτω από το μπεζ κουστούμι φαίνεται ένας άντρας και μία γυναίκα που κρατιούνται χεράκι χεράκι. Τα σκίτσα μας φάνηκαν γνωστά γιατί ο μεν άντρας θύμιζε τον Brad με κασκέτο και σακάκι, η μεν γυναίκα έφερνε στην Angelina Jolie. Τελικά, δεν πέσαμε έξω καθώς τo σχέδιο όπως μάθαμε ήταν ζωγραφισμένο από την 6χρονη κόρη του ζευγαριού, Vivienne για τους γονείς της. Kαι ο περήφανος μπαμπάς ήθελε να δείξει το ταλέντο της μικρής του κόρης σε όλον τον κόσμο, τυπώνοντας τη ζωγραφιά σε μπλούζα!|

Σε άλλα ευχάριστα νέα για την οικογένεια Pitt, οι φήμες λένε πως το ζεύγος έχει πει το "ναι" για να συμπρωταγωνιστήσουν ξανά σε ταινία, η οποία θα είναι η δεύτερη μετά το επιτυχημένο Mr &Mrs. Smith στην οποία γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν!

Διαβάστε ακόμη:

Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά! Το πρόσωπο της Jennifer Lopez χωρίς make up δεν υπάρχει!