Τι φόρεσαν για να συνοδεύσουν τη διάσημη μητέρα τους οι κόρες της Heidi Klum;

Τι φόρεσαν για να συνοδεύσουν τη διάσημη μητέρα τους οι κόρες της Heidi Klum;

Φυσικά, το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!

Όταν είσαι κόρη ενός από τα πιο επιτυχημένα supermodel του κόσμου, έχεις προφανώς γαλουχηθεί και στις αντίστοιχες συνήθειες, αφού η πρώτη επαφή των παιδιών με το περιβάλλον γίνεται συνήθως, μέσα από τα μάτια των γονιών τους. Έτσι και οι κόρες της Heidi Klum, η 10χρονη Leni και η μόλις 8 ετών Lou είπαν να «αντιγράψουν» τη διάσημη μαμά τους και να κάνουν μια αντίστοιχη με αυτήν εμφάνιση, στην τελευταία οικογενειακή τους έξοδο την Παρασκευή, στη Νέα Υόρκη.


Οι παπαράτσι απαθανάτισαν για μια ακόμα φορά τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια, ντυμένα με κάπως... επίσημα φορέματα, καθώς κάτι ανάλογο έχουμε δει και στο παρελθόν. Τη λεπτομέρεια, που κάνει ωστόσο τη διαφορά, έκαναν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που φορούσαν και οι δύο μικρές, οι οποίες έδειχναν μάλλον να έχουν εξασκηθεί στο... σπορ, αφού φαίνονταν ακούραστες, καθώς περπατούσαν παρέα με τη μητέρα τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης.


Παρότι χαριτωμένες και στιλάτες υπέρ του δέοντος, οι δύο μικρές δεν κατάφεραν να κλέψουν την πρωτιά από τη μητέρα τους, αφού για ακόμη μια φορά τα περισσότερα βλέμματα τράβηξε το πανέμορφο μοντέλο. Ντυμένη απλά, με ένα μαύρο σύνολο αλλά και μαύρες γόβες, δεν παρέλειψε να μας δείξει το γυμνασμένο της σώμα και εμείς να... σκάμε από τη ζήλεια μας.


Ύστερα από τον περίπατο τους, το 41χρονο μοντέλο παρέλαβε και τα υπόλοιπα δύο μέλη της οικογενείας της, τους δυο γιούς της Johan και Leni, προκειμένου να δειπνήσουν όλοι μαζί στο τέλος της ημέρας.

Διαβάστε ακόμη:

Σπαράζει η καρδιά μας: Γιόρτασε την πιο θερμή μέρα του χρόνου, κάνοντας ολομόναχη πικ-νικ

Οι 10 πιο έξυπνοι celebrities στο twitter, σύμφωνα με το περιοδικό Time